“Ze hebben hun hoofd koel gehouden”


senolgunesuzgun
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na het verloren Europa League duel tegen Malmö de onderstaande uitspraken gedaan.
“We zijn teleurgesteld. Als we naar beide wedstrijden kijken hadden we moeten winnen, maar we hebben de ticket aan onze tegenstander gegeven. Wij zijn goed begonnen. 0-0 was in onze voordeel. Ze waren gevaarlijk met vrije trappen en corners. In de tweede helft hebben wij fouten gemaakt. Ondanks het tegendoelpunt en de rode kaart hebben mijn spelers hun best gedaan. We hebben tot het einde doelkansen gekregen, maar we hebben niet kunnen scoren. Zij hadden dit ook niet verwacht. Ze hebben hun hoofd koel gehouden. Toen het 0-0 stond hebben wij de rust ook niet kunnen houden. Wij hadden uit de groep kunnen komen, maar we zijn uitgeschakeld. Vanaf morgen gaan wij ons focussen op de competitie.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen