Malmö schakelt Besiktas uit in de Europa League


ozgurd
De ploeg van Senol Gunes, die zonder de geblesseerde Ryan Babel en Jeremain Lens aantraden, verloren in eigen huis met 0-1 van Malmö.
In de eerste helft en in de laatste tien minuten van de wedstrijd was het Besiktas die talloze kansen had. Maar de voorhoede van Besiktas was niet scherp genoeg. Drie ballen raakten overigens de paal en lat.
 
Kort na rust opende Marcus Antonsson namens Malmö de score op aangeven van oud-Ajacied Markus Rosenberg. Besiktas kwam na zestig minuten ook nog eens met een man minder te staan na een schop van Ricardo Quaresma op Franz Brorsson. In de slotfase kon Malmo de score nog uitbreiden, maar ze hadden pech.
 
Malmö komt op de overwinning op 9 punten en is daardoor tweede in poule I, Genk werd simpel groepswinnaar na een 4-0 overwinning bij Sarpsborg 08. Besiktas eindigde met zeven punten de derde.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen