Malmö schakelt Besiktas uit in de Europa League


ozgurd
De ploeg van Senol Gunes, die zonder de geblesseerde Ryan Babel en Jeremain Lens aantraden, verloren in eigen huis met 0-1 van Malmö.
In de eerste helft en in de laatste tien minuten van de wedstrijd was het Besiktas die talloze kansen had. Maar de voorhoede van Besiktas was niet scherp genoeg. Drie ballen raakten overigens de paal en lat.
 
Kort na rust opende Marcus Antonsson namens Malmö de score op aangeven van oud-Ajacied Markus Rosenberg. Besiktas kwam na zestig minuten ook nog eens met een man minder te staan na een schop van Ricardo Quaresma op Franz Brorsson. In de slotfase kon Malmo de score nog uitbreiden, maar ze hadden pech.
 
Malmö komt op de overwinning op 9 punten en is daardoor tweede in poule I, Genk werd simpel groepswinnaar na een 4-0 overwinning bij Sarpsborg 08. Besiktas eindigde met zeven punten de derde.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (36) 


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Wat een vernedering heb ik meegemaakt vandaag. De schoonzonen van senol gunes: quaresma en pektemek hebben hun taken gedaan door de wedstrijd te verpesten! Ik ben eigenlijk blij dat we uitgeschakeld zijn want wij verdienen het niet om door te stoten! Dit resultaat heeft vooral fikret orman verdiend door constant te praten over het bereiken van de EL finale terwijl hij geen enkele cent wilt spenderen.

Fikret orman en senol gunes bedankt voor deze schandalige seizoen! Over 2 weken begint de winter transferperiode . Als het bestuur niks doet hoop ik dat de fans hun dik protesteren. Jullie hebben deze fans nogmaals teleurgesteld terwijl ze jullie zo hard hebben gesteund! Dorukhan, fatih en guven zijn de enige spelers die een toekomst hebben bij ons! Alle andere spelers die aan het wandelen waren mogen oprotten!


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

FIKRET UYUMA MUSTERILER KACIYOR+: 4672
-: 0
R: 5555
Level 5
+2

Lekker voor je bjk27 niet te vroeg juichen.


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+11

Dit is het ware gezicht van Besiktas die we al een paar jaar gemist hadden. En zonder Europees voetbal kan het me niets meer schelen. Veel plezier nog met dit zooitje de komende jaren.

En bekijk het aan de positieve kant:

- Nog steeds de wereldberoemde Karius op doel
- Lopende 30 miljoen in de verdediging
- Captain 150 miljoen maakt elke week assists
- Quaresma verdient binnekort Fair Play award
- Nog altijd kans om de Turkse beker te winnen
- Nieuwe voorzitter met visie op komst
- Spelers zijn super gemotiveerd en spelen zonder geld
- Leeftijdsgemidd elde van de ploeg is de beste van de competitie
- Kersverse trainer die naar supporters luistert
- Noem maar op


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5
+2

Ware gezicht van bjk? Bjk heeft in de afgelopen 15 jaar de meeste punten verzameld voor Turkije. Avrupa matihiymis Salatasaray :facpal:


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

En jullie worden uitgeschakeld door osturuk die 1ste keer ooit EL speelde. We hebben ten minste de groepsfase behaalt. Kan ik niet over jullie zeggen.

Vernederd worden door lokomotiv (spelen dramatisch in hun eigen competitie), schalke (spelen dramatisch in hun eigen competitie) en porto. Dezelfde porto die wij vorig jaar tegen wonnen in hun stadium.

Deze gslilar denken echt dat ze goed zijn terwijl ze even shit zijn als ons. Wij hebben tenminste verstand om dat toe te geven dat we shit zijn, maar deze gasten kunnen hun hersenen jammer genoeg niet gebruiken.+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+8

Die osturuk wint wel van Arsenal hetzelfde jaar in hun stadion. En grappig dat je het verleden erbij haalt, want als wij dat doen met Real-Juve of de UEFA beker telt het toevallig allemaal niet meer.

Na de winter ga je shit zien, vooral bij ons thuis. ;-)


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Verleden? Dit is shit van dit jaar en vorig jaar hahahaahha

Alsof arsenal onder wenger met een B-selectie iets betekent.

Dat is waar ik ga zien hoe fucking shit jullie zijn. Daar heb je zeker gelijk in.

Hebben nog meer mensen jullie gefeliciteerd voor het eindigen van 3de in de gemakkelijkste CL groep? Ik ben blij dat we zijn uitgeschakeld van deze competitie en hopelijk brengt dit verandering.


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+4

Oh oeps ik wist niet dat vorig jaar in de toekomst was, excuses.


+: 4672
-: 0
R: 5555
Level 5
+3

Bize ne of het dit jaar is of vorige jaar. Hebben we die Uefa beker? Ja dat hebben we. Zijn we uit een moeilijke groep gekomen ? Ja daar zijn we uitgekomen.

Als het bij jullie gebeurd kan je er niet tegen. Over osterunds praten maar zelf verliezen tegen Malmo. Git yav.+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Ik reageer niet vaak in gala topics omdat jullie ploeg me geen reet kan schelen naast de Europese wedstrijden. Maar ik kan niet wachten op de volgende Europese wedstrijd. Kan ik lekker rusten en kijken naar jullie goede ploeg die zo goed is (sarcasme)

Zeg dan maar dat jullie de UEFA beker hebben gewonnen of tegen real hebben gewonnen. Wtf kan dat mij boeien als jullie daarover willen praten? Zeg ik dat jullie daarover niks mogen zeggen.

Vorig seizoen was onze CL groep makkelijk zogezegd tegen ploegen die destijds in vorm waren, maar jullie worden uitgeschakeld in een makkelijkere groep waar de ploegen uit vorm waren.... en dan komen jullie osturuk vergelijken met malmo. Ene ploeg speelt voor het eerste keer Europees voetbal en schakelt jullie uit in de kwalificatie. De andere speelt elke jaar bijna Europees voetbal en schakelt ons uit in de groepsfase. Ik weet dat we shit zijn momenteel en dat kan ik toegeven, maar dat jullie denken dat jullie 10 keer beter zijn dan ons. Laat me niet lachen.


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+4

Dinamo Kiev zegt hallo. :oops:


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Komt hij hoor onze Franse opportunist..

Uit zn hol gekropen om te gaan zitten etteren als we verliezen..

Met deze dramaploeg hebben we jullie weer gepakt dus ga maar terug in je Franse hol


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

Grote schoonmaak houden. Alle 30 plussers weg. Quaresma heeft het nog steeds niet geleerd en mag nu echt opdonderen. Je bent 35!!!!!!!!!!!!! ! Hoe kun je zo'n domme overtreding begaan?!?

Ljajic koop optie NIET inlichten want hij is gwn troep
Is dit een godverdomme veteranen elftal BU NE?!?

EXITLIST: Pepe, roco, larin, love, babel, pektemek, quaresma, adriano, oguzhan, tolgay, atiba. Als ik namen ben vergeten schrijf gerust onder deze reactie!

Bu takim senin eserin FIKRET BEY. Senol napsin met zo'n bejaarden elftal.

Fiko kafasina gore mal mal transfer yapiyor en dan moet senol zich ermee redden. DACHT HET NIET YEDIRMEYIZ SENOL HOCAMIZI.


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5
+1

Tolga zengin, gokhan gonul die nooit fit is, caner.+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6
+1

Ljajic heeft een verplichte koopoptie. Buiten dat, hij was een van de weinigen vandaag die iets probeerde te doen, maar als je ervoor zorgt dat hij telkens terug moet zakken tot de verdediging om de bal op te vragen heb je niks aan hem. Oguzhan had dat moeten doen, maar die durft de verantwoordelij kheid niet meer op zich te nemen.


+: 4680
-: 0
R: 8889
Level 5
+1

Verdiend uitgeschakeld. We hebben slecht gespeeld in de poule. Wie nog een keer opkomt voor q7 die kom ik opzoeken. Geen beker. Geen europa. Keske Negredo o son saniye Linze atmasaydı belki şimdi fikret orman aklı başına gelirdi. Ha bu arada renklileri göreceğız. Yüzde yüz ikiside rezil olacaklar.


+: 4672
-: 0
R: 5555
Level 5
+3

Siz zaten rezil oldunuz.


+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

Ik had het al gezegd
Hun clubvoorzitter is overleden competitie voorbij
Wij hebben een strakke schema geblesseerden vormloos en niet ingeschreven speler
Nu moeten we die tore Caner pektemek en buitenlanders contracten niet verlengen we moeten onmiddellijk in sl voor uefa gaan door jonge jongens te laten spelen en volgend seizoen 2 +30 Duitsers en 2 +20 Afrikanen transference en zoals dorukhan nog 2 tr jongens we moeten met een schoon schip salaris omlaag drukken wanneer we dit doen dan zullen we in uefa echt goed presteren
Kijk naar fatih alpay guven necip dorukhan deze moeten vanaf nu als basis beginnen ook al eindigen we als vierde want hierdoor zullen we opnieuw de fundering opbouwen ik ben zeker overtuigd dat we dan volgend seizoen zelfs kampioen en uit uefa poule zullen doorstoten
Teamgeest is er bij ons niet jammer jammer maar de feiten moeten we accepteren+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

#carsi
Tore moet ook oprotten
Er zijn genoeg andere tr jongens


+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6
+2

Heel goed gedaan door Quaresma. Je hebt een trainer die je altijd laat spelen, supporters die altijd je naam scanderen, een bestuur die je een 3-jarig contract geeft terwijl je al 33 bent. Boontje komt om zijn loontje, en nu zorgt die ervoor dat je uit Europa vliegt. En de volgende wedstrijd staat die gewoon weer op het veld. Maar Quaresma is onschuldig, het zijn degenen die het telkens goedpraten die hiervoor hebben gezorgd.

Een jaar geleden pakten we overwinningen tegen Porto, Leipzig, Monaco en Lyon. Nu staan we 3e achter Malmo en Genk. En als Lens die last minute doelpunt niet maakt tegen Sarpsborg, stonden we zelfs laatste. Maar gek genoeg is er niemand die hier verantwoordelij k voor is. De trainer niet, het bestuur niet. Van mij hoeft er niemand bij te komen in de winter. Geen Europees voetbal, geen beker, 8 punten achterstand in de competitie met nog 2 hele zware wedstrijden voor de winterstop. Als er nog iemand in het kampioenschap gelooft, mag die snel zijn gezicht gaan wassen. Verkoop Pepe, Babel, Love en Quaresma maar in de winter. Bij een goed bod mag Oguzhan ook weg, want dat gaat ook niks meer worden ben ik bang. En in de zomer mogen de trainer en bestuur opzouten.


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

Jullie mogen Ozan Tufan kopen, zou het niet slechter doen in ieder geval.


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

Nerdesin lan Albatros, haha dat je uit zo'n groep niet kan doorgaan is toch schandalig.


+: 20
-: 0
R: 142
Level 3

Beter vroeg dan laat yeter bu sene rezil olduğumuz. Adios E.L


+: 412
-: 0
R: 1071
Level 5

Efendilik kupasi varmi?+: 601
-: 0
R: 1254
Level 5

Turken met voetbal stellen altijd teleur.. Had eerder BJK doorzien gaam dan GS 3e... Echt waar he... Hoe win je thuis niet van Malmo


+: 465
-: 0
R: 1626
Level 5

No cuneyt no party!


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Waarom is mijn reactie verwijdert?+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Hedef Bakü len mq.


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5
+1

Hedef Baku demedim ben, Hedefe bakalum dedim... - Fiko


+: 13
-: 0
R: 83
Level 2
+1

wat kan de tijd snel veranderen kijk de besiktas van vorig seizoen in europa en kijk de besiktas van nu. schandalig hoe we hebben gepresteerd in deze makkelijke poule. Ik heb senol gunes altijd gesteund en stond achter hem, vooral omdat hij ons 2x kampioen heeft gemaakt.

Maar soms is het tijd van komen en gaan, ik hoop dat hij zo snel mogelijk vertrekt van besiktas en hij mag al zijn vrienden voetballers meepakken.


+: 13
-: 0
R: 83
Level 2
+1

de meeste lachen met de Nederlandse competitie, maar kijk toch wat ajax gepresteerd heeft in de champions league. Galatsaray krijgt 1 van de makkelijkste poule en toch pakken ze maar 4 punten met geluk.

hopelijk halen galatasary en fenerbache veel punten, want dat is echt nodig voor de turkse punten. Veel succes beide clubs :tr: :tr:


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5
+3

Ajax heeft beleid. Ze hebben visie. Beyenmedigimiz Feyenoord bile vizyonlu. Als Besiktas het beleid had van Ajax waren ze in 2017 Europees kampioen. Tja... Helaas klonk een "short term success" beter.

Fener en Gala zijn niet beter af maar we moeten maar afwachten wat er met Fener gaat gebeuren. De huidige bestuur van Gala kan echt niks bereiken. Meydanda Basaksehir bos...


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Quaresma verneukt deze wedstrijd bedankt.. tijd om afscheid te nemen..

Als je zoveel mensen mist kun je dit verwachten..

Maar als je dan die Töre en Larin ziet invallen denk je wat doen die in de selectie..

Ga er verder weinig woorden aan vuil maken..

Cijfers:

Karius 5
Dorukhan 5
Necip 2
Vida 6
Adriano 6
Medel 4
Oguzhan 1
Quaresma 1
Pektemek 1
Ljajic 5
Love 3

————-
Töre 1
Larin 1
Fatih 4

Senol Gunes 1


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5
+1

Quaresma 1... ayip ettin reyiz... Quaresma hoort minimaal een 5 te hebben. Ayaginin disi, canimizin ici.+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5
+2

Ve boylece 6 yillik masal sonuna vardi. O 6 yilin 3 guzel yili bitti. Kim suclu desen, suclu cok. Fikret Ormandan taraftara kadar var. Maar ja, je kan beter nu veranderen dan uitstellen. Aziz stelde een reorganisatie uit sinds 2013. En nu zijn we hier.

Bona Fide heeft gelijk. Fikret Orman kan beter nu weg. Misschien zullen de fans hem beter herinneren dan wat er gaat volgen. De 3 jaar na 2015 dat Aziz bleef heeft hem van legende naar meest gehate voorzitter verandert.

Daarbij kunnen oude medewerkers terugkeren. Ibrahim Altinsay, Erdal Torunogullari etc. Met Fiko en zijn Albayrak gaat dat niet meer. En al helemaal niet met dat bejaarde elftal...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen