Een tweede straf voor Fenerbahçe-spelers? Waarschijnlijk krijgen U-21 spelers een kans tegen Spartak!


akoime
Fenerbahce-trainer Erwin Koeman maakte woensdagavond duidelijk dat ze niet bang zijn voor het Europa League duel met Spartak Trnava.
Volgens laatste berichten uit de Turkse pers gaat Fenerbahce na het busincident weer de ploeg straffen. Hoe? Waarschijnlijk treedt Koeman op met acht U-21 spelers tegen Spartak.
 
“Roman krijgt rust van mij en Mehmet Topal hebben we achtergelaten in Istanbul omdat hij nog last had van zijn oude blessure. We moeten ook denken aan de competitie. Ik heb acht U-21 spelers opgeroepen voor het duel met Spartak Trnava. Ben niet bang en we gaan er alles aan doen om te winnen op het veld. Iedereen gaat zien wie ik ga opstellen donderdagavond,” aldus Erwin Koeman.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1673
-: 0
R: 3835
Level 5
+1

Beter, die jongens zullen op z’n minst strijden. Hopelijk kunnen ze een mooi resultaat boeken.


+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Vallah 10x beter. İk ben sommige spelers echt zat.
Fenerbahce kabus yaşıyor, bir türlü bitmedi.+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

Keske Besiktas'a gelseydin be Kadioglu


+: 5038
-: 0
R: 7787
Level 5

Ze waren eerder thuis dan met het vliegtuig in plaats van 3 uur ofs in het vliegveld te wachten zijn ze met de bus gegaan. Wat een heisa allemaal om 1 bus reis waardoor ze uiteindelijk eerder thuis zijn. Fenerbahce bus, luxste bus ooit.


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

Die bus die jij bedoelt is volgens geruchten gedropt bij een schietterein nabij rize. Deze bus was gewoon kamil koc vriend


+: 70
-: 0
R: 495
Level 3

Niet alleen lux maar ook kogelvrij :lol:+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Dit zou een goeie straf zijn als de spelers die eigenlijk moeten spelen iets gaven om de club en het tenue die bezweet moet worden. Dus veel al het niet uitmaken, maar wel een pluspunt om zo jonge spelers te zien in een Europees arena.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen