Een tweede straf voor Fenerbahçe-spelers? Waarschijnlijk krijgen U-21 spelers een kans tegen Spartak!


akoime
Fenerbahce-trainer Erwin Koeman maakte woensdagavond duidelijk dat ze niet bang zijn voor het Europa League duel met Spartak Trnava.
Volgens laatste berichten uit de Turkse pers gaat Fenerbahce na het busincident weer de ploeg straffen. Hoe? Waarschijnlijk treedt Koeman op met acht U-21 spelers tegen Spartak.
 
“Roman krijgt rust van mij en Mehmet Topal hebben we achtergelaten in Istanbul omdat hij nog last had van zijn oude blessure. We moeten ook denken aan de competitie. Ik heb acht U-21 spelers opgeroepen voor het duel met Spartak Trnava. Ben niet bang en we gaan er alles aan doen om te winnen op het veld. Iedereen gaat zien wie ik ga opstellen donderdagavond,” aldus Erwin Koeman.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen