Live meepraten in de Europa League: Besiktas - Malmö 18:55 uur

elv2018
Besiktas speelt zijn zesde en laatste groepswedstrijd van de Europa League in groep I tegen Malmö.
De wedstrijd zal aanstaande donderdag 13 december 2018 om 18:55 afgewerkt worden. Genk neemt het in eigen huis op tegen Sarpsborg.  
 
Besiktas staat na 5 speelweken met 7 punten op de tweede plaats en moet dus winnen om de volgende ronde te bereiken van de Europa League. Als dat niet lukt, wordt er gekeken naar de uitslag van het duel tussen Genk en Sarpsborg.
 
Type: Europa League
Datum: donderdag 13 december 2018
Tijd: 18:55 uur
LIVE/LIVESTREAM:
Op welke zender?
  beIN Sports Turkey 1 HD
  Fox Sports 4 HD (ned)
  Sport TV5 (portugal)
  | beIN Connect TURKEY
  | BT Sport [app] (geo/R)
  | BTSport.com (geo/R)
  | EuroSport Player Sverige
  | TeleClub Sport LIVE / HD
  | Virgin Media TV [app] (geo/R)
Artikel delen met vrienden:
Reacties (262) 


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Beşiktaş - Malmö FF 3-0


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Beşiktaş 2 - 0 Malmö

Genk 2 - 1 Sarpsborg


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Ik denk dat we deze wedstrijd wel winnen en doorgaan naar de volgende ronde, maar ik zie het wel somber in daarna. Alle EL wedstrijden dit jaar zijn moeizaam en slecht verlopen, zelfs tegen Linz en Partizan in de voorrondes.

Slecht spel en een trainer die er geen zin in heeft. Maar goed.

1-0

‘Vakner Laff top:+: 158
-: 0
R: 460
Level 3
+2

We moeten Malmö gewoon op de pijnbank leggen en hopen dat Sarpsborg een puntje kan hal en Genk

BJK 2-0 Malmö
Genk 1-1 Sarpsborg

1. Besiktas
2. Genk
3. Sarpsborg
4. Malmö


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Alleen doorgaan als er transfers worden gemaakt die mee kunnen doen.
Als wij de Europa League kunnen winnen met Vagner Love eet ik mijn schoen op.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Om eerlijk te zijn wil ik diep van binnen dat we verliezen! Als we verliezen dan weet ik zeker dat fiko transfers zal moeten maken om de supporters rustig te houden. Als we winnen en doorstoten gaat hij weer zeggen dat we de finale gaan halen van de EL! Dat we geen spelers nodig hebben en zal hij geen transfers maken.

Ik wil natuurlijk niet verliezen en zo ver mogelijk gaan in de EL, maar onze selectie is gewoon niet goed genoeg om andere sterke ploegen uit te schakelen die in de EL zijn!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Transfers maakt hij zeker. Maar ik denk dan ook aan paniek transfers dat gaan falen zoals Love en Larin.

Transfers zijn een must. En al helemaal een RB.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Een RB, CM en SP..


+: 8683
-: 0
R: 12714
Level 6

Bro, wat voor transfers gaan ze maken? Dit bestuur is er toch medeverantwoord elijk voor dat we in deze situatie zitten? Zolang Fikret Orman de transfers niet overlaat aan mensen met verstand, heb ik liever dat ze helemaal niemand halen. Ik wil zeker dat we een ronde verder gaan, maar van mij hoeven ze geen transfers te doen.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Bro moeten we onze situatie dan gewoon accepteren? Ja fiko heeft ons in deze situatie gebracht, maar het is zijn taak om ons er terug uit te halen! Ik ben nog steeds boos over het feit dat ze serkan recber hebben weg gedreven!

We hebben geen fatsoenlijke spits ook al ben ik een grote fan van guven en wil ik momenteel dat hij elke wedstrijd speelt. We hebben in onze middenveld spelers die hard werken, maar er is geen speler die het spel kan maken! En de enige speler die dat kan doen is oguzhan, maar hij speelt dit seizoen als een natte krant. Daarnaast hebben we 2 zeer oude backs in gokhan en adriano die vaak geblesseerd raken.

Als we doorstoten in de EL met de huidige selectie en geen transfers maken zou het me niet verbazen als we alweer 4de ofzo eindigen!+: 8683
-: 0
R: 12714
Level 6

Je hebt opgesomd wat er allemaal fout is, en de mensen die op dit moment verantwoordelij k zijn voor de transfers hebben daarvoor gezorgd. Denk je dat Güner en Albayrak even snel een goede spits, creatieve middenvelder en 2 backs kunnen vinden met ons budget? Nee, die gaan weer kijken naar dure spelers die op leeftijd zijn en hun geven ze dan weer een contract voor een paar jaar. En dan proberen we over 2 jaar van die spelers af te komen, net zoals nu het geval is met Love, Pepe, etc. Dus zoals ik al zei, als Umut Güner en co weer voor de transfers moet zorgen, heb ik liever dat ze helemaal niemand halen. Laat Güven en Dorukhan dan maar het restant van dit seizoen uitspelen.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

Ik zeg gewoon dat we met de huidige selectie gewoon opnieuw 4de gaan eindigen en dat wil ik niet! De bestuursleden moeten gewoon hun functies fatsoenlijk uitvoeren en zo simpel is het. Als ze in deze winterperiode niks doen wat logisch is of alweer een speler halen die 32-33 ofzo is, dan ga ik echt flippen! Ik hoop dat de fans dan het bestuur dik gaan boycotten.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Zoals bijna alle clubs in Tr doet Besiktas transfers met behulp van manahers. Niemand kan ontkennen dat Besiktas dat de laatste jaren goed en zelfs winstgevend heeft gedaan, maar dit seizoen zijn er om onverklaarbare wijze fouten gemaakt..

Dat de salarissen niet op tijd worden betaald is onacceptabel, dit moet zsm opgelost worden..

In de winterstop moeten alle plooien weer gladgestreken worden en moet de hele camia weer achter het team staan, wie er ook spelen. Hopelijk winnen we deze wedstrijd, en de komende 2 competitie wedstrijden.


Pepe moeten we tot het einde van het seizoen behouden tenzij er een goede vervanger is.. Babel idem.. Of er moet een goed bod komen.

Er moet in ieder geval heel snel duidelijkheid komen over deze spelers, en over Tolgay, pas dan kunnen we aan transfers denken…

Een spits komt er zowiezo, Love gaat denk ik weg.. En Burak wordt zijn vervanger..


+: 8683
-: 0
R: 12714
Level 6

BJK1903,
Niemand zegt dat je helemaal niet moet samenwerken met managers, maar ons hebben ze op dit moment onder de duim. Pas na het eerste kampioensjaar zijn we zo intensief in zee gegaan met zaakwaarnemers en heel toevallig na de komst van Umut Guner.

Pepe en Babel moeten we gewoon verkopen in de winter. We kunnen hun salarissen niet betalen en er is geld nodig voor nieuwe spelers. Achterin hebben we Necip-Roco-Mede l-Fatih-Vida, dat is voldoende op dit moment. Als het moet kunnen we ook Tolgay verkopen, maar zoals je zegt, er moet duidelijkheid komen over zijn situatie. Ik denk overigens niet dat we het verschil van 8 punten goed kunnen maken, maar een 2e plek zit er wel in.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Dat komt ook door de FFP, en in principe heeft Besiktas met weinig budget veel voor elkaar gekregen zeker in vergelijking met de andere topclubs in Tr.

Die spelers voldoende? Dan hoef je in ieder gevaal niet meer aan het kampioenschap te denken…

Pepe en Babel kun je verkopen bij een goed bod, maar wie krijg je er voor terug? Waarschijnlijk niemand… Dan ben je nog meer verzwakt..

Mijn voorkeur gaat uit naar selectie bij elkaar houden tot het einde van het seizoen tenzij er een goed bod komt voor iemand.. We hoeven niet perse te verkopen om te kunnen kopen he, we hebben namelijk veel meer inkomsten dan uitgaven door de Cenk transfer..

Boekhoudtechnisch zou het dus kunnen, maar ik zou alleen de spitspositie versterken en eventueel een andere positie bij verkoop van Tolgay/Babel of zo.. Love gebruiken we niet dus beter snel verkopen, waarschijnlijk gebeurt dat ook en komt Burak..

We moeten dit seizoen niet zo makkelijk weggooien er is nog niks beslist..

Ik zit nog steeds met veel vragen.. Fiko paralar nerde? Schulden betaald? Wat is er met al die inkomsten gebeurd? 45 mil uit de CL, Tv gelden, transfers van Cenk, Tosic, Mitrovic.. Fiko moet boekje open gaan doen


+: 8683
-: 0
R: 12714
Level 6
+1

Verschil is nu al 8 punten, en we hebben nog Trabzonspor en Kasimpasa voor de boeg. Geloof je nog steeds in het kampioenschap?

Gebruik je nu ook al de FFP als excuus? We hebben in de laatste 3 seizoenen bijna 35 miljoen euro aan transfers uitgegeven, en voor 62 miljoen aan spelers verkocht. Voor 1 miljoen euro hebben we destijds Oguzhan, Tolgay en Atiba gehaald. Dus je kunt voor weinig geld een goede selectie neerzetten, maar het verschil is dat er toen mensen met verstand aanwezig waren.

Als we niet hoeven te verkopen en er geld aanwezig is, waarom hebben ze dan tot de laatste dag gewacht met het aantrekken van spelers? En alsnog is er geen rechtsback of goede spits gehaald.

Over die paralar nerede kwestie. Ze hebben in hun beginjaren meerdere leningen afgesloten die ze op korte termijn terug moesten betalen. En in die 'korte termijn' zitten we nu, plus het feit dat ze een dure selectie bij elkaar hebben gebracht waardoor ze rekenden op CL-inkomsten (die zijn er niet). Daarom werd ik zo boos op Fikret Orman toen hij in de zomer riep dat we Pepe niet hebben gehaald om door te verkopen. En nu kan je zijn salaris niet betalen, want er is niet genoeg geld.

Dus we hebben nu 2 opties: of we gaan kampioen worden (8 punten verschil met nog zware wedstrijden op komst). Of we gaan in de winter alvast beginnen aan een schoonmaak. En dat begint dan met Pepe en Babel.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Waarom zou ik niet meer in geloven? Er zijn nog 19 wedstrijden! Vind je Basaksehir zo goed dan? Of Gs? Zondag kan de achterstand al 5 punten zijn..

Het gaat om geloof.. We moeten er achter gaan staan,.. Financiele zaken gaan wij niet over..


+: 7
-: 0
R: 88
Level 2

We moeten geen enkel transfer doen in winterstop eventueel pepe Q7 Babel verkopen
Volgend jaar 2 Duitsers +30 en 2 Afrikanen +18 transference (liefst transfervrij) hiermee kunnen we het skelet opzetten en eromheen jonge tr jongens zetten
Malmo? Het hangt af van hoe ze zijn ingesteld na overleden voorzitter winnen of verliezen alleen deze 2 opties
Trabzon? Alle 3 de mogelijkheden maar hundefensieisin principe niet solide


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Wie O wie zal er nu weer spelen..

Atiba en Guven niet speelgerechtigd , Pepe, Babel , Lens, Roco en Caner geblesseerd. Tolgay kadro disi..

Dit betekent weer Necip in de basis.. en elke match met Necip in de basis is een tijdbom.. Dorukhan is ook al geblesseerd.. Oguzhan speelt, allah korusun

Opstelling zal zo zijn:

Karius - Gönül, Necip, Vida, Adriano - Medel, Oguzhan - Quaresma, Ljajic, Pektemek - Love


+: 7
-: 0
R: 88
Level 2

Yepp hier lijkt hetop+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Dorukhan kan ook niet meedoen.

Karius, Gökhan, Necip, Vida, Adriano, Oguzhan, Medel, Pektemek, Ljajic, Quaresma, Love

100%


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

We hebben nog een appeltje te schillen met die viezerikken , gelsinler


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Ik hoop dat Besiktas wint zodat we met drie ploegen Europa League in kunnen gaan. Laatste 32 met drie Turkse teams.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Ja zou uniek zijn, hopelijk zijn we na de winterstop ook versterkt.. Daar ga ik wel van uit..


+: 7
-: 0
R: 88
Level 2

Ongeacht resultaat hoop ik dat fatih laatste 15min zal invallen ik heb een raar voorgevoel
Ts moeten we vergeten gewoon vol op Malmo gaan Malmo is een stugge ploeg het kan werkelijk alle kanten op elftal moet bestaan uit vechters want ze zijn fysiek sterk en we moeten de bal laag houden dit is hun zwakste plek
Ik hoop dat mijn voorgevoel niet klopt zelfs met een gelijkspel ben ik tevreden
Ne hallere dusurdun beni beeeeee


+: 1133
-: 0
R: 1388
Level 5
38

Haydi Besiktasim..

Insallah yenersin bugun.. De mensen die voor Malmö zijn, zijn gore landveraders.

Hep beraber avrupaya.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Vay vay, ne mu-tlu Turkum diyene


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Besiktas sicip batirirsa hic sasirmam. Wanneer hebben wij gewonnen als het er echt op neer kwam?

Brugge, Sporting, Dinamo Kiev

Wij zijn een team die na een shit tegendoelpunt nog rood gaat pakken en 4-0 verliest. Tam Besiktaslik bisey. Ins’Allah bi bokluk cikmadan geceriz.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Hopelijk zal dat niet gebeuren!


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Onzin..
Genoeg wedstrijden dat we moesten en we er stonden.. Vorig jaar nog in de CL tegen Porto waar we punt nodig hadden om na 5 wedstrijden te plaatsen en ondanks dat we 0-1 achter kwamen pakten we het benodigde punt..

Wedstrijden tegen Spurs, Liverpool, Feyenoord etc..

Die wedstrijden die jij opnoemt kwamen Brugge en Sporting door Tolga en Kiev door de scheids..+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

De wedstrijd tegen Spurs was alleen nog voor de eerste plek. Al zouden we verliezen, waren we door. Dat is nu niet het geval.

De wedstrijd tegen Feyenoord hadden we uit 2-1 gewonnen, thuis moet je dat verdedigen, dat kunnen we wel.

Tegen Liverpool speelden er spelers als Opare, Pedro Franco, Necip, Serdar Kurtulus, Veli en Cenk Gönen. Deze mensen konden niets anders dan hard strijden want talent hadden ze niet en dat heeft zijn voordelen gehad die wedstrijd.

Ik heb 1x een wedstrijd gezien waar we de rust goed hebben bewaard en uitgespeeld hebben en dat was tegen Olympiakos.

Dus om ‘t onzin te noemen..


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Je doet net of we altijd falen.. Zeker de laatste Jaren in Europa hebben we echt sterk gepresteerd..
Voor die wedstrijd tegen Sporting stonden we nog 1e in de groep, maar Tolga heeft ons genaaid net als tegen Brugge waar we door een wereldgoal van Motta op 1-0 kwamen.. Sommige spelers horen op dit niveau gewoon niet thuis, dan krijg je zulke dingen..

We hebben op gelijk niveau gespeeld met ploegen als Arsenal, Liverpool,Napol i, Spurs, Porto, Benfica, Lyon, Monaco, Leipzig etc. Dat is Europese subtop.. Welke Turkse club kan dat zeggen? 14 uit 6 in een CL poule, na 5 wedstrijden al geplaatst en de laatste wedstrijd met B ploeg nog winnen bij Leipzig.. Welke Turkse ploeg kan dat zeggen?

Jammer dat ons niveau mede door alle afwezige spelers nu minder is..


+: 7
-: 0
R: 88
Level 2

Ik heb zo'n voorgevoel van wel insaallah heb ik het mis


+: 18
-: 0
R: 122
Level 3
+1

Beşiktaş 19-03 Malmö

Genk 2-2 Sarpsborg


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

1-9 = -8

De doelsaldo van BJK tegen Liverpool op 6 November 2007.

Herneyse... 1903 demek... ekinler dize kadar intensifies.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

-8 als in jullie doelsaldo op de 17e plaats van de SuperLig?


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

@Albatros

RB als in, er is alleen Gokhan Gonul. Een CM en Spits zijn er momenteel genoeg totdat Love vertrekt. Ze behoren wel tot transfers maart niet cruciale. Gokhan is al blessuregevoeli g, zijn vervanger Adriano is even blessure gevoelig.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Beşiktaş’a geçtiğimiz sezon transfer olan yıldız oyuncu Pepe’nin geleceği netlik kazanmaya başladı.

Alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran ve sakatlığı nedeniyle de uzun süredir takımdan uzak kalan Pepe ile yol ayrımına gelindi.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Portekizli oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdiğ i öğrenildi.

Yapılan görüşmede siyah beyazlı yöneticilerin Pepe’ye ikinci devre için yapılan planlamada kendisinin olmadığı iletildi ve kulüp bulması söylendi.

Öte yandan 35 yaşındaki oyuncuya tüm ödemeleri yapılırken Beşiktaş Kulübü’nden herhangi bir alacağı kalmadı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Goed dat ze hem eerst hebben uitbetaald.


+: 1133
-: 0
R: 1388
Level 5
38

Alba, geloof het of niet.

Een Pepe is wel leuk om als naam in de team te hebben maar zal geen toegevoegde waarde meer hebben.

Besiktas moet hem lekker gaan verkopen aan een Chinese club en daarmee een jong / dynamische CV halen voor naast Vida.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Bro, ik ben ook voor zijn vertrek hoor. Er is 1 iemand op deze site die wilt dat hij blijft, maar dat ben ik niet.

Van mijn part spelen we het seizoen uit met Vida-Medel.+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Ik wil ook dat hij blijft Alba.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Als dit waar is.. Basaksehir e sampiyonluk hayirli olsun


+: 1034
-: 0
R: 2087
Level 5

Pepe is verdedigend zeer sterk, maar helpt Besiktas niet bij het opbouwen van het spel dat Senol graag speelt. 9 van de 10 ballen die hij krijgt schiet hij naar een spits van 1,50


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Love
Pektemek-ljajic-q7
Oguzhan-medel
Adriano-vida-necip-dorukhan
Karius

Was dorukhan niet geblesseerd? Als senol een niet fitte dorukhan opstelt dan is dit de 2de keer dat hij zoiets flikt! Zet toch necip op de RA positie en fatih op de CV positie :facpal:

Tore en lens napti yaa sana? Maar laat mr pektemek elke week spelen..... heeft hij naakte foto’s van jou of wat?


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Blijkbaar verkiest Senol een blessure van Dorukhan boven die van Gökhan. Als Dorukhan na vandaag langdradig geblesseerd raakt, mag Senol z’n benen masseren tot die weer geneest aq.

Ik verwachtte deze opstelling al buiten Dorukhan dan, nu zien wat we gaan kunnen doen. Ik houd mijn hart vast.


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Net zoals 2 weken geleden. Hopelijk wint Besiktas en eindigen ze 1e, maar mocht het slecht uitpakken gaan we natuurlijk weer lekker lachen. Win-win.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

HADI BESIKTAS!!!


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

ULAN PEKTEMEK!!!!

Genk heeft al gescoord .... maar pektemek kan een 1 op 1 niet afmaken net zoals tegen genk :facpal:


+: 138
-: 0
R: 339
Level 3

Genk nu al 2-0


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Hahahaha we kunnen de 1ste positie nu zeker vergeten. Gelijkspel is nu zeker voldoende voor de 2de plaats.+: 138
-: 0
R: 339
Level 3
+1

Ja winst is ook mooi meegenomen.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Quaresma napiyon?


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

1 keer lat en paal wtf

Lekkere voorzet van dorukhan! Aah het is necip. Hoe mis je die?? :facpal:


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Lol Eren bile atardi onu


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Dorukhan is een echte gem! Hij wordt langzaam aan mijn lievelingsspele r bij besiktas!


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Aah jammer dat de keeper hem wegbokst. Goede voorzet van quaresma.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Ljajic daar moest je een steekpass geven aan love.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Hoe is het mogelijk dat Love alle duels verliest en op de grond eindigt aq


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Dorukhan is zo goed pff


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Niet normaal!!!+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Waarom zijn we zo shit bij het verdedigen van corners?


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Vallah we zijn zwakker dan GS van vorig jaar bij tegen corners, aq ya


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

PEKTEMEK :enough:


+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw

Heeft iemand livestream? :bjk:


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw

Dankjewel broer.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Karius is echt slecht bij corners. Hij moet zich hierin verbeteren! Dit had ik 2-3 maanden geleden ook al gezegd.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Oguzhan kkspook nerdesin.

Karius moet echt beter zn best doen bij corners tering hic mi kalecelik yapmadin aq bij corners wtf


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Logica van Besiktas dit jaar: eerste kwartier goed spelen daarna cancer voetbal laten zien


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Goed samengevat bro!+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Biz Beşiktaşliyiz, küfüre karşiyiz.

Futbol dostluk, futbol kardeşliktir...

Ama son kez, yrrğimi ye Malmö!

Yrrğimi ye Malmö, Yrrmi ye Malmö!

Babaniz Bessektas

:bjk:


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Bu Quaresma kendini ne bok saniyor resmen geri kosmuyor. Birde onde kaldigi halde bir boka yarasa, her kontranin icine siciyor...


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Hij heeft geluk dat dorukhan en medel verdedigend alles opruimen voor hem!


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Medel'de gecen seneden eser yok. Her topu geriye oynuyor ve surekli basit top kaybi...
Adam orta saha gorunuyor ama resmen stoper gibi oynuyor ofansa gram katkisi yok...

Dorukhan'in Medel'den ekisigi yok hatta artisi var. Vallah sat git boyle oyunculari bosa masraf. Bize inisyatif alan orta saha lazim.

Atiba'da defans yapardi ama hep takimi rahatlatan iyi paslar verirdi Medel gibi stoper'e geri pas verip takimi iyice pres altina sokmazdi.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Pektemek heeft letterlijk twee goede kansen verneukt en nog mag hij spelen!

Als dat lens of tore was waren ze nu al gewisseld!


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Onze bank ziet er ook armoedig uit zeg. Laat Töre maar straks invallen voor die Pektemek.


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Ik zou eerder Q7 eruit doen. Hij is echt weer bezig met zijn kut gedrag 3-4 keer kappen alvorens een voorzet te geven, laat Dorukhan constant alleen enz...


+: 1034
-: 0
R: 2087
Level 5

Oguzhan doet het nog wel redelijk vergeleken met de rest. We missen gewoon creativiteit op links buiten en op 10.

Ljajic is niet de juiste speler voor onze spel. Hij zoekt telkens de drukte op, geeft de bal telkens net verkeerd.

Pektemek kunnen we niks kwalijk nemen die man doet gewoon zijn best en hij speelt niet op zijn positie.

Misschien is het een verstandige zet om Love eruit te halen voor Tore en dan Pektemek spits en Tore flank. Dan heb je tenminste in de spits iemand die kopduels kan winnen en op de flank wat meer creativiteit en snelheid.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Sorry maar de kansen die hij gemist heeft zijn niet vanaf de corner vlag ofzo, 2x een 1 op 1. Als spits ga je die kansen alleen maar vaker krijgen.


+: 1034
-: 0
R: 2087
Level 5

Moet hij perse scoren dan? Tuurlijk is een spits om te scoren, maar we winnen voorin geen 1 luchtduel. Love is niet balvast niks. Enige wat hij probeert is bal aannemen en langs zijn tegenstander voorbij rennen wat 9 van de 10x niet lukt. Pektemek kan misschien nog vanuit voorzetten wat betekenen. Doorkoppen of bal vast houden totdat de rest van de ploeg zich aansluit. Wat Love zou doen is bal aannemen gelijk zijn man opzoeken en proberen te passeren. Dat is ook niet echt een goede tactiek+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Hoe bedoel je moet hij perse scoren? Natuurlijk moet hij perse scoren als die in zo’n situatie zit, een wedstrijd win je namelijk als je een doelpunt of meerdere meer dan je tegenstander maakt. Het kon nu makkelijk 3-0 staan.

Die dingen wat je zegt kon Negredo het beste, bak nerde simdi. Spits moet scoren, niks anders.


+: 1034
-: 0
R: 2087
Level 5

Omdat je kansen mist betekend toch niet dat je niet meer gaat scoren? Goeie voorbeeld is Burak yilmaz ;-)

Was het maar zo makkelijk dat de taak van een spits alleen scoren is


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Oguzhan had maar 1 goede bal (diegene die hij in één tijd naar voren gaf) voor de rest is hij gewoon bang van de bal. Hij schuilt zich letterlijk weg zodat de bal niet naar hem komt.

Ljajic valt ook dik tegen vandaag, te veel verkeerde keuzes.


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Saaie wedstrijd tot nu toe, Besiktas lijkt er geen in te hebben vanavond. Insallah 2. yari yenerler


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Geen zin bedoel ik


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5
+1

Editen is mogelijk.

Kladblok en pen moet je op drukken.

Edit: yine ben 8)


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+2

Als je op het potlood linksonder je reactie klikt, kan je je reactie bewerken. Thank me later

Edit; Ulan selcuklu yine mi sen


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Goede redding van karius!


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Waarom komen we altijd slecht uit de kleedkamer??? We spelen echt bagger!


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Oguzhan'in o pasi atacak gucu yok resmen pussy...+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

MALMO ATTI Hahahahaha! Als je zo slecht uit komt van de kleedkamer verdien je om een doelpunt tegen te krijgen!


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

PEKTEMEK SIGTIR OLUP GIT AQ!!! Jij nietsnut!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Pektemeke niye kiziyon? Oynatan Şenol...


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

Als deze automod er niet was dan zou ik hun allebei vies erg uitschelden.

Hoe kan je zulke kansen missen??


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Haal de klinkers weg reyiz.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

Pektemek is een P I C en SENOL is een M O N G O O L


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Al iste yedik en iyisi zaten bu, bizim Avrupada bu takimla isimiz yok.


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Tiner çekmemiş BJKnim hali harap


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Senol ne demis cok merak ediyorum.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Hadi simdi goruyum seni cArsi, als Pektemek ze had afgemaakt was ‘t anders geweest.

Senolunda aq pektemekin de aq love’unda aq Necipinde aq+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Tek gerçek, Konyali Xelçuk


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Hayatimda soyunma odasindan bu kadar ruhsuz cikan takim gormedim. Senol ne yaptin???


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Maq Molmo şimdi 0-2 yapcak...


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
+1
MKA

Pff.. kunnen we eindelijk met 3 Turkse clubs laatste 32 in, verneukt bjk het. Ik hoop dat ze nog weten te scoren.


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Besiktas speelt slordig. Senol Günes moet iets bedenken


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

> Be Şenol Güneş
> Iets bedenken


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

HEDEF BAKU LEN


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Fiko na de verloren wedstrijd.....


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Sut kupasi zaten mq


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

ZET TORE ERIN!!!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Neejoh... Larin girsin


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5
+1

Senol Gunes tijdens de pauze: jongens doe zo verder (terwijl Besiktas de laatste 15 minuten van de eerste helft steeds zwakker werd)

0-1 Malmo

Senol Gunes: Surprised Pikachu Face


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Ik herinner me nog dat we jaaaaren geleden malmo keer op keer hadden vernederd.

Toen hadden we spelers die nog streden voor elke bal. Nu hebben we 11 wijven op het veld lopen die kwaliteit missen op elke front..


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Ik herinner me nog dat Liverpool er niet 5, niet 6, niet 7 maar 8 scoorde. Ze speelden om elke bal en gaven niks om de tegenstander.


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3
+1

Hahaha Liverpool had destijds aimbot volgens mij. Elke bal ging erin


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Bence Arikan cunup başladi maça.... hhhhhjfzjfzjzgx jgjxgjgdjxg


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5
+2

Dat was een team. Nu heb je enkel individuen.

Besiktas en guzel futbolunu Quaresma gibi oyuncular yedek oldugunda oynadi.

Olcay had bijvoorbeeld misschien 1% het talent van Q7, maar was zo belangrijk voor die tiki taka Besiktas van vroeger.


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Nou... Quaresma in 2016-17 was één* de reden dat BJK kampioen werd. Maar toen had hij Abou, Cenk en Talisca als kopgrage spelers.


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Aboubakar ikinci yari acilmasaydi o sezon zor sampiyon olurduk.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Dorukhan is de enige die wilt spelen voor besiktas!+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+2

Allah belanizi versin top oynayin top!!!!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Yanliş anladilar. Top oynayin derken doen ze zich voor als h o m o s


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

De 12e man moet er achter staan en het laten 'horen' aan de spelers, canlansinlar yoksa nanay


+: 5
-: 0
R: 19
Level 1
+1

Goooooooaal mustafa pektemek muthis goal att ildi nr1:


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Şerefsizler bu nasıl futbol.


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

GOLLLLLLLL PEKTEMWEEEMKKKK M


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

BOK DEMEK!


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Ljiajic.. je bakt er niets van.


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

GSye gol qtti baq...


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Vallaha gardaslar Besiktas is geen haar beter dan Fener. Kimse bisey anlatmasin bana. Dit is zombie voetbal yani ölü


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Niet beter maar wel effectiever. In de Lig dan.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

QUARESMA SIGTIR OLUP GIT !!! PEKTEMEK O C! SENOL KL OOT ZAKK! QUARESMA P I C !!!


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Alba Alba senin Ljajicte bir boka yaramıyor.

[****] oç q7!!!!!!!!!!!


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Quaresma satti takimi al iste...


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Turk hakemler buna sari kart verirlerdi.. quaresma flikt dit altijd.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Ik zei 2 jaar geleden dat we quaresma moesten verkopen! NU is het te laat!


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Queesma saboteur. Senin Allah ..... versin


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

:kitty:

Quareeeejmaaaaa

:bz: :bz: :bz:


+: 4781
-: 0
R: 7196
Level 5
+1

Quaresma is net een ex die je steeds terug blijft roepen, maar die telkens dezelfde fout bij je maakt.

Alleen mensen met een ex kunnen deze masters degree filosofie begrijpen zoals, Selcuk, Neymer, Vattier, Albatros, Gorkem


+: 5
-: 0
R: 19
Level 1
+1

Siktas ve besiktas taraftar bok yedik [****] cocuklar :fb: :fb:+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Verkoop die hond alsjeblieft aan de arabieren of chinezen.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Senol u da si-kiiim, oguzhan i da quaresmayi da

Böyle kadroyla cikarsan ne beklersin amk


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Sksnde donmez maaaaç Sksnde donmez maaaaç

Nağmalup olsanda hopluyor BEŞIKTAAAAŞ


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Kodumun Senol'u zaten cikarmazdi, saboteren edip duruyordu takimin ataklarini. 10 kisi daha iyi.


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Beter ook dat we er uit vliegen, met dit team heb je niks te zoeken in de volgende ronde


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

FIKRET ORMAN VE SENOL GUNES afferim lan!


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Senol en Fikret dien jullie kkontslag in en neem alle hoerezonen op een paar na mee amkoduklarim


+: 5
-: 0
R: 19
Level 1
+1

Siktas avrupa champiyonu :rodekaart:


+: 4781
-: 0
R: 7196
Level 5

--------------- -------------


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Forvet forvet diyoruz maar ons middenveld is zwakste schakel


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Pazar günü peep show var Vodafone Park’ta, Hamsi gonna f4ck the Eagle


+: 5
-: 0
R: 21
Level 1
+1

Hahahahaha zo heerlijk dit! Girsin size eziklerrrr


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+1

Je team staat 17e bide bize ezik diyorsun ya, jullie leren het ook nooit. Ongeloofelijk


+: 5
-: 0
R: 21
Level 1
+1

Lig baska burasi baska alba hanim. Ne guzel de uyor ogh


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Nediyonnn yaramm. Jullie gaan volgend jaar de ptt 1 in


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

2018-19 sezonu

4 takim oynuyor Avrupada


Hatirlayin ne olduuuu Dolmabahçede

Malmo faciasini unutmaaaaaaa


+: 4781
-: 0
R: 7196
Level 5

Hop dedi portakal orda kal


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
+1
MKA

Ama olsun bjk portoya 3 atmisti.


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

GOL hahdzgzgjhfzsgjxgjjgxjgxkgdkgxgkxkhxkgx

0-2

^'xngxngngxhkxk hxkhxjckhxkhxkh cjxkhckchkhckch khckchkhckhckhx khckhckhc


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
+1
MKA

Malmo staat achter Ostersunds, dan gingen ze ons nog uitlachen.


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Sucuklu42 sucuklu42 bir sus yaaaa


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Ama Fiko en iyi başkan, bem susam ki


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+1

bjk1903kartal benimle artik muhatap olma. Bu Besiktas’i benden daha iyi taniyan yok ;-)

OnZiN mrq, SpUrS’u YeNdiK LvP’u YeNdIk


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Simsiyah yemyeşil bir efsanesin

Akhisara rakip olanin gonlundesin


Olmadin Kara Kartal gibi rezilllll


Rakiplerin hepsine çektirrrr


+: 5
-: 0
R: 19
Level 1
+1

Échtwaar Fenerbahçe taraftar mijn dag kan bijna niet meer stuk nu siktas uitgeschakeld is gooooal malmo is besiktas in eigen stadion aan het neuken


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+1

Jouw dag kan niet meer stuk, mijn seizoen kan niet meer stuk. Febe kumeye


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Kartal degil bunlar karga bile olamaz


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

REZALET!!!!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Tamam Larinho kurtaracak jfzfhzfhzjfzgjz gjxjgxjgxgjxgjx


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Beter nu eruit dan straks 10 om de oren krijgen van Chelsea, alles heeft zijn voordelen


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Çelsi 10 atmaz ki


+: 5
-: 0
R: 21
Level 1

Neoldu kendini alistiriyon galiba kara karga zaaaaaaa


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Dorukhan.....


+: 5
-: 0
R: 19
Level 1

Siktas Turkije rezilik


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Spits voor spits ben je serieus o c senol. Larin negredo effect 90da atar sakat herif


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5
+2

Maq moruq...

Larin 100 mulyon lem mq

Lige mambargo koycaz len mq

Baku hedefimiz len mq

Modafon markta super kupa alcaz len mq


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+1

Sana manita ayarlamiycam, ik ga Aleyna aka Mustafa Gelegen voor jou regelen


+: 1619
-: 0
R: 5345
Level 5

Jahoor je moet scoren en je brengt Fatih Aksoy er in voor een zogenaamde spits


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+1

Quavesman atar duşun altindan sonra sakin


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3
+1

Hij denkt dat we de gelijkmaker nog gaan scoren zodat we kunnen verdedigen. A M K SENIN SENOL. Hoe achterlijk kan je zijn man+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Ljiajic.. hoeveelste mislukte pas is dit wel niet?


+: 5
-: 0
R: 19
Level 1

+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Bu muydu efsane efendi Beşiktaş?


+: 5
-: 0
R: 21
Level 1

Q7 kesin gol atar asonra beyler merak etmeyin :P


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

NEEM GWN FUCKING ONTSLAG AQ


+: 5
-: 0
R: 21
Level 1

Alba sen turksvoetbali terk et, senol gunes istifa etsin? Yaparmisin?


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Anladiysam arab oluyum, bi adam gibi yazmayi ogreninde gelin aq


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

10 kisi oynuyoruz ama niveau ayni bence. Bu Quaresma takimi her mac nassil sabote ediyor Allahim.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Bana şu anda bi Mi Amor lazim :end:

Blue Mistede hayir demem


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

FIKO, SENOL en de SPELERS UTANIN LAN!

Guven ve dorukhan haric hepiniz UTANIN!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Gol atarsa Dunya Kulubu Aləyna Gələgən mənim manitam olcak hsaafhsgjjgzjgd gdjgjdjgdgjdhdj dgjgdjgs


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Buyuk besiktaaaaas buyuk besiktaaaaas Turkiyeye ambargo koyacaaaaakkkk


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Karizma zit nu in de kleedkamer Fifa18 te spelen, gol atiyor


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+1

Negredo senide skym nerden ciktinda Lask’a son dakikada gol attin aq


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Wie kan hier nog boos om zijn man. We moeten met zn allen lachen. Rezil herifler


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Het is stillllllllll aan de overkant!


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Sana Antepli manita birak, Antep baklavasi bilene yok kerata


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Maakt niet uit, genoeg tattas hier in het Noorden. Dan maar stamppot


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Beşiktaş Avrupa Kupasinu alcak len mq


GS en kolay grupta 3. Oldu len mq


Fener rezil len mq


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

PENALTY!!!!!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Yav he he mq


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

xD.. niks aan de hand. Ljiajic valt zelf.


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Essien sikiiiii penaltyy


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Istermisin fiko birazdan ciksin bizi hakem yakti desin gs gibi :lol:


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3
+1

Als straf mogen de spelers met de bus na BAKU.


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Ik keek net die goal terug en... Ahem.

Vida 30 milyon len mq
Karius wereldberoemd len mq


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Oc larinnnnn


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Chu chu len mq

O değilde... Malmo de Siyah Beyaz gelin aldi Istanbuldan. Uzaklara gitmese iyidi :((((


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Larin PASS AMKK!!! Dat was een doelpunt!


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Larin odunnn


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Neeeeee Larin! Nasil kacar pfff..


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Senol Günes schreeuwt aan de zijkant: KOŞUN ULENNNN


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Genk scoort alles dat ze raken. BJK mist alles.


Ambargo koycaz lən mq


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

LARIN, LOVE VE PEKTEMEK wat een K U T spitsen!


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Mis talisca man. Wat een baas was dat eisde elke bal op. Kon goed koppen amkkk


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Hala BJK gol atacak diye inanan salak var mi?


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5
+1

Inan edin len mq


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Bessektas len mq


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Selcuk inan var


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Var kendi kalesine


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Ze zitten te wandelen hahaahha


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Bu takim şampiyon len mq


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Alweer lat amk!


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Dit is pijnlijk lol


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

GOLLLLLLLL ABOUBAKIR LEN MQ


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Allah senden razi oldun direk yoksa bunlari gelecek turda yine gorecektik


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Ooo Malmö sov yapiyor omhaal'lar falan


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Afgelopens jongs. Rellen in istanbul zo


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Akhisarin BJK den daha fazla katkisi var bugun


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Regelrechte schande!!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

HALHDGXKGXKGXKGKXKHXHDKHKXKHDGKDDHKXKHKDHKDHKHDDKHKDHKDHDKHKHDDHKKDHKDHKDHKDHKDH


MALMO OĞLUM... MALMOYA ELENDINIZ....

Gulme komsuna gelir başina


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Bu Malmo Feneri her sekilde skrdi bro


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Boeit me geen k u t. Ertesi gün Portoyu 1-3 yendiniz diye ovundunuz. GS ile dalga geçtiniz... resmen fazia


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Mooi nu hoef ik geen sympathie meer te tonen, verdrink in t!ner besiktas.


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3

Hadi geçmiş olsun bitti maç


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

Besiktas 10 kisi daha iyi oynadi. O Quaresma pisligi birdaha Besiktas formasini giydi her maca bakmicam.

Avrupadan elendimiz iyi oldu cunku bence iyi bir takim bize fark atardi. Tarihimizde bir leke daha gelmesine luzum yoktu.


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Fikret Orman, Serdal Adali, Metin Albayrak, Mahmutyaziciogl u, Umut Guner, Senol Gunes, Quaresma, Oguzhan, Larin, Love, Pektemek

SKTRN GIDIN!


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Keske Babel oynasaydi mk..


+: 19
-: 0
R: 139
Level 3
+1

Babel meşkul saçını boyatıyor


+: 411
-: 0
R: 1465
Level 5

Tja in europa krijg je de scheids niet mee he :lol: lekker malmo terecht gewonnen


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6

Nee klopt hier krijgen we ‘m ook tegen.

Aq Babasi diziye bakiyo, maca bakamiyo, ondan sonra burda terecht gewonnen diyo la. Hadi ordan


+: 411
-: 0
R: 1465
Level 5

Lekker janken albazebi altijd grote praatjes jij! Nu lekker janken in een hoekje domme ezel dat je bent


+: 411
-: 0
R: 1465
Level 5

Oleeee malmoo oleeee malmooo


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Allahtan BJK elendi. Zagreb tersten çakardi...


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
+1
MKA

Abi aklim almiyor gassaray o gruptan nasil cikamaz inanamiyorum..


+: 13
-: 0
R: 57
Level 2

Der untergang


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Schande len mq, makkelijkste groep len mq


+: 17595
-: 0
R: 19576
Level 6
+2

Vattier jullie hadden ook een kkmakkelijke groep in CL aq.

Alle Turkse clubs zijn gwn kkslecht, kijk naar Ajax adamlar Bayern Munchen’e kafa tutuyor


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Gslilar zijn blij dat ze de EL ingaan en ik ben blij dat we uitgeschakeld zijn! Over 2 weken zullen we zien of het bestuur mag oprotten!


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Yav he he. Fiko gitmez, Şenol da gitmez. Quaresma bile kadro dişi kalmaz+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5
+1

Fiko: Hedef Baku!

O hedefi simdi al musayit bir...


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Niet zo snel conclusies trekken, volgens mij is Baku een nieuwe merk van t!ner...


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Lekker jongs. Heb het turkse voetbal nog nooit schandelig slecht gezien. Geen 1 ploeg bakt er wat van . Alleen overheidsclubje ibb doet het goed en kasimpasa voor het eerst. Toevallig erdogan baba zn clubjes


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5
+1

Tayyip > Fikret


+: 5
-: 0
R: 21
Level 1

Haha heerlijk dit! Nu kunnen jullie je focussen op de competitie!! Ownee wacht.. daar gaat het net zo slecht:(


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5
+1

Ze kunnen ook de beker nog wi- Oh wacht. :P


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Ljajic niet kopen. Tenzij Gayresma weg gaat en wij vleugelspelers halen die kunnen passen ipv te voorzetten telkens.


+: 3187
-: 0
R: 6519
Level 5

Ljajic MOET gekocht worden


+: 64
-: 0
R: 292
Level 3

Ormanda s*ksinler seni senol


+: 2627
-: 0
R: 2534
Level 5

Ik denk dat na de winterstop de balance van de competitie terug zal keren. Wij aan de top, FB met Ersun schiet weer naar de top en Besiktas wordt weer een net-niet ploeg. Trabzon ook weer een beetje redelijk. Alleen Basak moet nog verdwijnen.


+: 2476
-: 0
R: 9100
Level 5

Oglum jullie zijn even shit als ons en volgende week gaat basak jullie afmaken.


+: 3080
-: 0
R: 5101
Level 5

35 yasinda adam bu sekilde kirmizi yiyorsa ve bunu daha once onlarca kez yapmissa artik suresiz kadro disi birakilmali. Birakmazlarsa zaten Besiktas sezonu kapatmisdir demek ondan sonra sezon sonu ne Senol kalir ne Fiko...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen