Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray voor het eerst samen in Europa League


bjkfbgs
Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray kunnen Turkije richting de top brengen op de UEFA coefficientenlijst.
Het lijkt erop dat Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray, als ze alle drie de volgende ronde bereiken, samen voor het eerst in de Europa League kunnen strijden. Dat hebben wij hard nodig, want Nederland hijgt Turkije in de nek op de coefficientenlijst waardoor positie 10 in gevaar is gekomen.
 
Zoals jullie weten heeft Fenerbahçe zich al verzekert van de volgende ronde in Europa League. Galatasaray zal net als Besiktas hoogstwaarschijnlijk ook de volgende ronde van de Europa League bereiken, maar dat wordt de laatste speelweek pas bekend.
 
Er is echter wel een groot probleem. Alle drie clubs presteren dit seizoen dramatisch in de Turkse competitie en hebben grote financiële problemen.
 
 elcoef
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen