"Wij hebben zowel de 2-0 als de 2-3 veroorzaakt"


senolgunesblij1
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na de gewonnen Europa League wedstrijd tegen Sarpsborg de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben zowel de 2-0 als de 2-3 veroorzaakt. Veel spelers hebben last van hun spieren. Wij hebben binnen een paar minuten 2 tegendoelpunten gekregen. Als je ergens voor wil strijden en er 100% voor gaat, helpt Allah je altijd. Lens en Adriano hadden weinig getraind. Ondanks dat, hebben al mijn spelers tot het einde gestreden. Zij verdienen alle lof. Mijn spelers weten wat ze willen. Belangrijkste is dat ze op het veld alles blijven geven. Wij zijn met een beperkte selectie gekomen, maar wij hebben geweldige dingen gedaan."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 17
-: 0
R: 89
Level 2

enigste die het veroorzaakt heeft is karius, die komt bij de 1ste goal als een gek uit zijn goal en de 16 meter. al een geluk had hij het niet met zijn handen geraakt daar of hij had een rode kaart. Ik snap nog altijd niet hoe die larius bij liverpool als 1ste keeper heeft gespeeld.

Hij maakt al zoveel fouten en toch leert hij niks van uit. Ik hoop dat hij aangepakt wordt, want zondag komt er nog een belangrijke match aan.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Hij heeft duidelijk talent en 1 op 1 is hij sterk maar deze fouten zijn puur door slechte concentratie..

Maar ja het alternatief is Tolga dus Karius altijd laten spelen+: 9
-: 0
R: 28
Level 1

Ok, hij maakt foyten maar hij heeft er toch ook een paar uitgehaald

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen