Besiktas wint na ongekende comeback van Sarpsborg in Europa League


lens333
Wat een comeback van Besiktas.
De Turkse topclub heeft na een 2-0 achterstand toch met 2-3 weten te winnen van Sarpsborg in de Europa League. Besiktas stond na 7 minuten spelen verrassend op een 2-0 achterstand in Noorwegen. Door megablunders van doelman Karius leek een uitschakeling in de Europa League nabij. Besiktas keek 62 minuten lang tegen een 2-0 achterstand, maar na de wissels van Cyle Larin in plaats voor Vagner Love en het goed spel van Jeremain Lens, kwam Besiktas voortvarend terug. Eerst maakte Jeremain Lens in de 62e minuut de 2-1 en even later gaf hij een assist aan Vagner Love die de 2-2 wist te maken. In de 90e minuut maakte Jeremain Lens zelfs de winnende treffer: 2-3. 
 
Hierdoor blijft Besiktas kans houden om door te bekeren in de Europa League. Genk heeft 2-2 gelijkgespeeld tegen Malmoe. Ze staan met 8 punten op de eerste plaats, gevolgd door Besiktas (7), Malmoe (6) en Sarpsborg (5). In de laatste speelweek speelt Besiktas thuis tegen Malmoe en Genk tegen Sarpsborg. Iedereen maakt nog kans om de volgende ronde te bereiken.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen