Video: Hakan Calhanoglu scoort prachtig tegen Dudelange


hakancalhanoglu
AC Milan heeft donderdagavond met 5-2 gewonnen van Dudelange.
Ondanks dat Dudelange 0 punten heeft in de Europa League, begonnen ze uitstekend in Italië. Dankzij een treffer van Patrick Cutrone kwamen ze ook nog eens op voorsprong. Toch was het Dominik Stolz die de gelijkmaker voor de rust maakte. Kort na de pauze stuntte Dudelange weer, maar dit keer met David Turpel. Hij maakte de 1-2. AC Milan begon steeds meer door te krijgen dat ze beter moesten voetballen en dat deden ze ook. Eerst maakte Stélvio de 2-2 en even later schoot Hakan Calhanoglu van afstand raak: 3-2. Hierna scoorden Stefan Simic en Fabio Borini eerst de 4-2 en uiteindelijk de 5-2. Bekijk hieronder het doelpunt van Hakan Calhanoglu.
 
 




Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen