Fenerbahçe pakt punt van Dinamo Zagreb en overwintert in Europa League

elv2018 
Fenerbahçe heeft donderdag in eigen huis gelijkgespeeld tegen Dinamo Zagreb, dat zich al had geplaatst voor de knock-outfase.
Het werd 0-0 in Istanbul en dit was voldoende om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Een kwartier voor tijd werd een doelpunt van Amer Gojak afgekeurd en even later schoot Petar Stojanovic tegen de paal. Met het gelijkspel komt Fenerbahçe na vijf wedstrijden op acht punten. Gezien de Turkse topclub 4 punten meer heeft dan Spartak Trnava, bekeren ze automatisch verder naar de volgende ronde. Anderlecht heeft net als Fenerbahçe ook 0-0 gelijkgespeeld tegen Spartak Trnava.
 
De Slowaken en Belgen zijn beide uitgeschakeld.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1376
-: 0
R: 2045
Level 5
+2

Dat we met dit klote team de volgende ronde hebben bereikt is een lachertje. Ik was na de eerste helft al weg uit het koffiehuis. Wat een grafteam.


+: 2996
-: 0
R: 5979
Level 5

Hemserim, doe iets met je leven.


+: 2449
-: 0
R: 8828
Level 5

Edit: delete.+: 1553
-: 0
R: 4869
Level 5

Het leek weer nergens op, maar de volgende ronde is bereikt..

Gefeliciteerd Fenerfans

De kans is groot dat we na lange tijd Bjk, Gs en Fener in dr volgende ronde van de EL gaan zien

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen