“Voetbal is een spel die op het veld wordt gespeeld”


senolgunesverliest
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft voor het Europa League duel tegen Sarpsborg de onderstaande uitspraken gedaan.
“We zitten in een interessante groep. Door twee keer te verliezen is de stand van de hele groep veranderd. De wedstrijd tegen Sarpsborg en Malmö zal bepalen of wij verder zullen bekeren. Wij gaan voor de zege. Wij willen met goed spel drie punten winnen. Ze spelen thuis. Ze zijn gewend aan het weer en veld. Wij moeten ons aanpassen aan de omstandigheden. Dat is geen excuus. Voetbal is een spel die op het veld wordt gespeeld. Atiba en Güven doen niet mee omdat ze niet zijn opgenomen in de selectie. Twee-drie jonge spelers hebben zich goed in de selectie weten te dringen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

In Sarpsborg wordt het op een ijsbaan gespeeld


+: 151
-: 0
R: 255
Level 3

Dat word lekker schaatsen jongens!+: 877
-: 10
R: 2460
Level 5

Ik hoor al smoesjes van Senol: ze spelen thuis, het weer en veld.

Utanmaz adam, je speelt maar tegen Sarpsborg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen