Koeman: "We moeten ons kwalificeren"


alpep
Erwin Koeman vindt dat zijn team er donderdag alles aan moet doen om te winnen van Dinamo Zagreb. De trainer van Fenerbahce is namelijk van mening dat zijn team koste wat het kost de volgende ronde moet bereiken.
 

 
“Wij moeten de wedstrijd tegen Trabzonspor achter ons laten en verder gaan. Donderdag is er een andere wedstrijd op het programma tegen Dinamo Zagreb. We willen ons donderdag kwalificeren en dat gaat lukken. Wij hebben geschorste en geblesseerde spelers, maar er zijn genoeg spelers die andere spelers kunnen vervangen. Ik vertrouw donderdag op mijn spelers.
 
"We gaan voor de winst tegen Zagreb. Dinamo is een sterke ploeg en dat hebben we ook al eerder gemerkt door met 4-1 te verliezen. Ons doel is kwalificeren voor de volgende ronde,” aldus Koeman tegenover BeinSports.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen