Besiktas mist 9 basisspelers tegen Sarpsborg


senolgunesuzgun
Besiktas neemt het donderdag in de Europa League op tegen Sarpsborg. Het zal een moeilijke uitwedstrijd worden, want Besiktas mist namelijk 9 voetballers.  
Pepe, Gary Medel, Ryan Babel, Gökhan Töre, Enzo Roco en Gökhan Gönül hebben niet meegedaan aan de groepstraining. Tolgay Arslan heeft ruzie met het bestuur en mag niet in actie komen. Atiba en Güven Yalçin zijn dit seizoen niet opgenomen in de Europa League selectie en mogen daarom nu ook niet meespelen.
 
Verwacht wordt dat Şenol Güneş Erdem Seçgin, Oğuzhan Aydoğan, Kartal Yılmaz, Yusuf Bildik, Ege Atlam, Fatih Değirmenci (U21) of Rıdvan Yılmaz (U19) speelminuten gaat geven.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen