Şenol Güneş: “Wij moesten onze kansen tegen Genk beter benutten”


senolgunesverliest
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na het gelijkspel tegen Genk in de Europa League de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij stonden op het veld om te winnen. Wij hebben ook zo gespeeld dat wij ook konden winnen. Wij moesten onze kansen beter benutten. Wij hebben zowel onze tegenstander kunnen controleren als doelkansen kunnen creëren. In de laatste fase ging het minder. Wij hebben doelkansen gevonden, maar ook geen doelkansen weggegeven. Als wij minder fouten hadden gemaakt met passen, had het anders kunnen aflopen. De tegenstander zou dan voor het eerst in eigen huis verliezen. Toen Lens een blessure had, heb ik hem gewisseld. Mustafa is goed begonnen na zijn wissel, maar werd te snel moe. Hij heeft hard gewerkt. Dorukhan heeft ook hard gewerkt. Hij kreeg kramp en daarom moest ik hem wisselen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen