Besiktas geeft zege in slotfase uit handen tegen Genk


senolgunesuzgun
Besiktas heeft donderdagavond in de Europa League met 1-1 gelijkgespeeld tegen Genk.
De Turkse topclub stond tot de 87e minuut 0-1 voor in België en speelde een totaal ander voetbal dan wat wij gewend zijn van Besiktas. Je kon het vergelijken met het systeem van Basaksehir. Het systeem was gebaseerd op press in de voorhoede en ervoor zorgen dat de tegenstander fouten ging maken, waarna ze het met een counteraanval moesten afmaken. Met dit systeem heeft Besiktas alleen in de eerste helft al 5 doelkansen gecreëerd. Een hiervan wist Ricardo Quaresma na een kwartier spelen er een te verzilveren. Het ging tot de wissel van Dorukhan goed. Elke speler deed zijn aandeel in het systeem en Genk kreeg geen 1 doelkans. Toen Dorukhan vanwege een blessure werd gewisseld, voor Ljajic, viel het middenveld van Besiktas. Genk kwam steeds dichterbij het doel en werd steeds gevaarlijker. Desondanks kreeg Besiktas weer een aantal doelkansen die slecht werden afgewerkt. Iedereen zag het systeem van Besiktas zwakker worden en trainer Senol Günes was weer te laat met ingrijpen. Sander Berge maakte in de 87e minuut de gelijkmaker. Even later kon Genk de 2-1 maken, maar de bal die richting het doel ging kwam gelukkig tegen een speler van Genk aan. De return werd ook goed gestopt door doelman Tolga Zengin. 
 
In de andere wedstrijd van groep i heeft Malmöe 1-1 gelijkgespeeld tegen Sarpsborg.
 
Stand groep i:
1. Genk 4 – 7 punten
2. Sarpsborg: 4 – 5 punten 
3. Malmoë: 4 – 5 punten
4. Besiktas: : 4 – 4 punten
 
Besiktas speelt op 29 november uit tegen Sarpsborg. Malmoë speelt thuis tegen Genk.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 8927
-: 0
R: 13358
Level 6

Na maanden neemt Senol Gunes zijn functie weer serieus. Tegen Basaksehir en ook vandaag heeft hij zijn ploeg goed voorbereid, maar blijven de doelpunten uit. Want we hadden meer dan genoeg kansen, vandaag ook. Dit is positief, wat negatief is is dat hij weer te lang wacht met die 3e wissel, terwijl Babel, Quaresma en Oguzhan al een paar minuten zaten te lopen over het veld. Dit moet je kunnen zien als trainer en anders moeten een van je assistenten je waarschuwen.

Maar goed, de Europa League vind ik geen prioriteit voor ons op dit moment. Het feit dat onze trainer weer een beetje normaal doet is een winst, net als het spel van Dorukhan. Die moet zeker meer minuten gaan krijgen, want nadat hij er uit moest kreeg Genk het veel makkelijker op het middenveld.


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Inderdaad ik zie ook een betere senol! Gewoon blijven aanhouden en WE MOETEN KAMPIOEN WORDEN!+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Wat een zure wedstrijd voor ons. Laatste minuten scoort die Noor de doelpunt om gelijk te maken! We zaten druk en toonde strijdlust! We verdienden in mijn ogen de 3 punten. Mustafa pektemek heeft 3 grote kansen gemist die afgemaakt moeten worden. Dorukhan was een verademing op het middenveld, quaresma speelde een goede pot in de 1ste helft en wat kan ik nog over medel zeggen. Het is een tank!

Ik ben blij dat ik de wedstrijd heb kunnen bijwonen, maar wij verdienden meer van deze wedstrijd.


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Wat een zure wedstrijd voor ons. Laatste minuten scoort die Noor de doelpunt om gelijk te maken! We zaten druk en toonde strijdlust! We verdienden in mijn ogen de 3 punten. Mustafa pektemek heeft 3 grote kansen gemist die afgemaakt moeten worden. Dorukhan was een verademing op het middenveld, quaresma speelde een goede pot in de 1ste helft en wat kan ik nog over medel zeggen. Het is een tank!

Ik ben blij dat ik de wedstrijd heb kunnen bijwonen, maar wij verdienden meer van deze wedstrijd.


+: 13
-: 0
R: 83
Level 2

zoveel fouten heeft genk gemaakt en cadeaus uitgedeeld aan besiktas en we maken het niet af. Nu moeten we de 2 volgende matchen winnen. ik had liever de 3 punten, maar jammer. was maar deze besiktas ook vorige x aan de aftrap dan hadden we nooit 2-4 verloren.


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

De sectie waar ik zit was muis stil! Ik was de enige die schreeuwde! En avrupa kartallar waren meer bezig met zichzelf!+: 26
-: 0
R: 29
Level 1

Şenol Güneş heeft de wedstrijd weggegeven! Riep een halfuur haal Pektemek eraf!! Die man mist 1 op 1 kon geen bal houden, verpruste 3x de finale passjes.. Vagner Love moest allang erin voor de counter, Oguzhan totaal onzichtbaar waarom geen Tolgay voor hem? Medel, Vida, Pepe waren motm. Caner rekor balverlies kan totaal niet verdedigen.


+: 2336
-: 0
R: 2376
Level 5

Ik was vooraf hoopvol vanwege de goede opstelling, want het leek op een 11 voor verdedigen en counteren. En inderdaad, de tactiek was perfect, precies zoals we in een Europese uitwedstrijd horen te spelen. Goede wissels ook.. tot het laatste deel van de wedstrijd. Zo zonde om de wedstrijd weg te geven omdat je niet rond minuut 75 wisselt.

Maar om te zeggen dat het volledig daar aan ligt, nee. De tactiek klopte precies, maar we hebben aanvallend gewoon veel te weinig kwaliteit. Als je aanvallend iets meer kwaliteit hebt loop je met 0-4 weg.


+: 18
-: 0
R: 144
Level 3

Iyi ki Carsi geldi yoksa hic bisey olmazdi bu taraftardan. Sanki film bakmaya geldiler... Ik zat zelf net boven het vak van Carsi maar zelfs in mijn vak waren buiten mij en mijn vrienden maar een 20-tal die echt meededen.


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Heerlijk avondje in Genk, topsfeer met alle tayfas uit Europa.

Toen ik de opstelling zag met Tolga,Necip etc dacht ik dit wordt helemaal niks..

Maar we begonnen heel scherp en drukten Genk terug met pressing.. en hadden de wedstrijd voor rust al moeten beslissen. Pektemek die alleen op de keeper de 0-2 niet maakt..

Je zag weer wie echt goede spelers zijn (Pepe,Vida,Mede l)en wie werkelijk waar geen poot kan voetballen.. Caner kan er echt niks van, Necip ook niveau Erzurumspor.. Tolga begin ik niet eens over, waarom speelt die prutser nog..

Heel positief was het optreden van Dorukhan, die Pozuelo helemaal uit de wedstrijd speelde.. ik vroeg me meteen af waarom deze jongen nu pas een kans krijgt..

80 min waren we de betere maar onze voorhoede maakt t niet af, daarna was de vermoeidheid te merken en had Senol nog een middenvelder moeten brengen.. het wordt nog 1-1 met een kutgoal Oguzhan die de bal nonchalant wegwerkt en daarba kon nog 2-1 worden.. maar ja, we speelden met Pektemek,Necip, Tolga leek wel feda dönemi..

Cijfers:

Tolga 5
Necip 5
Pepe 8
Vida 8
Caner 3
Medel 8
Dorukhan 7
(Ljajic -)
Oguzhan 6
(Love -)
Babel 5
Lens -
(Pektemek 5)
Quaresma 7+: 18
-: 0
R: 144
Level 3

Carsi & Avrupa Kartallari waren fenomenaal. Heerlijk om dat mee te maken man. Tam altimdaydilar. Deplasman hakkimiz s*ke s*ke aliriz!!


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Hahah dat waren wij broer, sen nereden geldin?


+: 18
-: 0
R: 144
Level 3

Genk bro, was kortbij voor mij haha


+: 2537
-: 0
R: 9758
Level 5

Ulan bjk1903kartal ik roep al hoelang dat dorukhan moet spelen :D ipv tolgay of oguzhan.


+: 18
-: 0
R: 144
Level 3

Hoe zijn jullie eigelijk binnengeraak met al die mesela? Ik werd 3x gecontroleerd+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

Ik zeg dit al 1,5 maand dorukhan en fatih meteen voor eind seizoen monteren in de eerste
Dorukhan zal beter en en beter worden fatih zal eerste 15 wedstrijden misschien 10 penalties veroorzaken maar daarna zal hij ook beter en beter worden (ozan gs zal over 10 wedstrijden alleen maar beter en beter worden) geloof me dat fatih een goede potentie heeft enige is dat we hem mee moeten laten voetballen (trouwens hij heeft al 2 kampioenschappe n op zijn cv staan) ik hoop dat we fatih en dorukhan als vaste waarde tot eind seizoen kunnen winnen
Misschien geen kampioen maar wel 2 jonge jongens in eerste11
In de lig? Gs vlamde eerst en nu basak wat er met basak zal gebeuren zullen we ook zien (bekerwedstrijd en) kampioen of niet? Dat zien we wel maar de laatste 2 wedstrijden hebben we beter gespeeld

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen