Fenerbahçe wint en schakelt Anderlecht uit in Europa League


avalbu
Fenerbahçe heeft donderdagavond Anderlecht uitgeschakeld in de Europa League. De manschappen van Erwin Koeman wonnen met 2-0 van Anderlecht. Door de zege komt Fenerbahce op 7 punten en volgt het Dinamo Zagreb die met 9 punten aan de leiding gaat in groep D.

Fenerbahçe zorgde in de eerste helft voor het meeste gevaar met de kopbalsterke Islam Slimani, die meermaals op doel kon knikken. De Algerijn was echter niet scherp genoeg vandaag. De ploeg van Erwin Koeman gaf geen kansen weg en hield de boel gesloten achterin..
 
Anderlecht kreeg twintig minuten voor affluiten een flinke opdoffer te verwerken. Een voorzet van Mathieu Valbuena belandde prompt in doel: 1-0. Niet veel later was het weer Valbuena met een assist die Michael Frey de 2-0 liet maken. 
 
In de slotfase liep Zakaria Bakkali tegen z’n tweede geel aanliep. Nadien werd er niet meer gescoord. Eindstand: 2-0. 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen