Trainer Besiktas: "Wij moeten in de Europa League winnen van Genk"


senolgunesuzgun
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Door de eerste wedstrijd te winnen, hebben ze veel voordeel behaald. Wij weten dat onze tegenstander goed is. Ze spelen als team goed, maar wij willen morgen ook gaan winnen. Wij moeten een goede score behalen om goede vooruitzichten in de groep te krijgen. Daarom moeten wij winnen. Wij hebben onze tegenstander goed geanalyseerd. Onze tekortkomingen zijn bekend. Hutchinson en Güven Yalçın zitten niet in de lijst. Gökhan Gönül, Gökhan Töre en Adriano zijn geblesseerd. Sommige andere spelers hebben lichte blessures. Genk is de beste club waar wij dit seizoen tegen hebben gespeeld."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen