Koeman: "We gaan winnen van Anderlecht"


arwi
Vorige week zondag werd Phillip Cocu ontslagen bij Fenerbahçe. Enigszins verrassend gold dat niet voor zijn assistenten Chris van der Weerden en Koeman. Laatstgenoemde was in de derby tegen aartsrivaal Galatasaray zelf waarnemend hoofdtrainer.

In Turkije wordt inmiddels geschreven dat Koeman een serieuze kandidaat is om het stokje definitief over te nemen van Cocu. 'Er is maar één iemand die een beslissing kan nemen over mijn toekomst en dat is de president. Samen met Chris van der Weerden ben ik eindverantwoordelijk op dit moment. Koeman sprak een dag voor het duel met Anderlecht de Turkse pers aan.
 
'Wij hebben allebei nog een contract en zullen ons werk zo goed mogelijk uitvoeren. Ik denk momenteel aan twee wedstrijden. Donderdag spelen we tegen Anderlecht en zondag een belangrijke wedstrijd tegen Alanyaspor. We gaan winnen van Anderlecht. Daarna is er een interland-stop en dan hoor ik van het bestuur wat er gaat gebeuren. Ik zal elk keuze respecteren want ik heb een contract als assistent en trainer. Het is niet aan mij om daar nu over te praten en richt ik me totaal op deze twee wedstrijden.
 
“Wat ik allemaal heb gezien tijdens en na de stadsderby waren verschrikkelijk. Maar wat ik niet kan begrijpen is dat Soldado wel met rood wordt gestraft en Belhanda met geel goed wegkomt. Youness Belhanda gaf een knie aan Soldado en sloeg op zijn rug. Hij moest ook gestraft worden met rood. Reserve-speler Yigithan werd door Serdar Aziz weggeduwd en vervolgens gaf Serdar een vuist aan Yigithan. Er zijn daar ook beelden van. Ik vond het echt jammer van wat er is gebeurd,” aldus Erwin Koeman.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen