"In 26 jaar niet gezien! Besiktas-supporters applaudisseerden voor Genk!

aclem
Racing Genk maakt nu ook in Europa indruk. De ploeg van trainer Philippe Clement won met 2-4 in de heksenketel van Besiktas. Het ging zelfs zo ver dat de Turkse thuisfans applaudisseerden voor Genk.

"Het is een fantastische avond. Ook als je de reactie van de supporters van Besiktas ziet", zei Clement. "Het is nu 26 jaar dat ik in het voetbal zit en als speler heb ik het nooit meegemaakt dat de fans van de tegenstander voor ons applaudisseerden. Die mensen genieten ook van het voetbal dat wij brengen."
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 665
-: 0
R: 1915
Level 5

Dik en dik verdient gewonnen klasse wat een spel spelen die mensen


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5
+1

Genk zou dik eerste eindigen in Turkije.


+: 46
-: 0
R: 229
Level 3
+1

Ga spelen man ze zouden zeker in de top3 eindigen maar gs zou hun allang hebben ontmanteld vooral als we thuis spelen, wij hebben min 5 spelers moeten misse tegen Schalke , bjk en fb zitten gewoon in een slechte fase fb omdat ze aan een team willen bouwen en systeem en bjk omdat ze eigenlijk te laat zijn met het vernieuwen van het elftal

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen