Besiktas blameert zich in eigen huis tegen Genk


senolgunesverliest
Dramatisch Besiktas heeft donderdagavond in de Europa League een pak slaag gekregen van Genk.
In het Vodafone Park stadion werd het 2-4 voor de Belgische club. Mbwana Samatta (2) Dieumerci Ndongala en Jakub Piotrowski scoorden namens Genk. Vagner Love scoorde namens Besiktas 2 doelpunten. Elke speler van Besiktas, behalve Gökhan Gönül en Medel werd uitgejoeld. Besiktas was zonder Atiba weer stuurloos en functioneerde totaal niet. Op Gökhan Gönül, Medel en Vagner Love na, had de rest van de spelers totaal geen zin om te voetballen. Er werd veel balverlies geleden, er was totaal geen organisator op het veld namens Besiktas. Genk speelde precies het spel wat Besiktas eigenlijk hoorde te spelen. Ruslan Malinovsky was de maestro van Genk en leidde zijn ploeg naar een 2-4 overwinning in Turkije. Hiernaast greep trainer Senol Günes weer niet in.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen