Cocu’s Fenerbahçe komt tegen Anderlecht terug tot 2-2 na 2-0 ruststand


acoold
Phillip Cocu is donderdagavond in de groepsfase van de Europa League ontsnapt aan een nieuwe nederlaag.
Zakaria Bakkali scoorde twee keer tegen Fenerbahçe, maar dit was voor Anderlecht niet voldoende voor de overwinning. Na rust herpakte de formatie van trainer Cocu en sleepte een gelijkspel uit het vuur.
 
Het antwoord van Fenerbahçe liet ditmaal niet lang op zich wachten. Frey kon alleen op doelman Didillon afstormen. Fenerbahçe werd kwam na de aansluitingstreffer ook razendsnel op gelijke hoogte. Hasan Ali Kaldirim kreeg te veel ruimte en schoot, vier minuten na de goal van Frey, de 2-2 binnen.
 
Dinamo won uit bij Trnava en heeft nu negen punten uit drie duels; vijf meer dan achtervolger Fenerbahçe. Trnava heeft drie punten en Anderlecht staat met één puntje onderaan.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen