Babel: “Genk is een sterke club”

babel
Ryan Babel, de sterspeler van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Belgische media.
“Genk heeft een sterke ploeg. Ons wacht twee moeilijke wedstrijden. Wij moeten de tegenstander goed analyseren en ons goed voorbereiden. Persoonlijk denk ik dat Genk een gevaarlijke ploeg heeft. Ik heb een aantal wedstrijden van hun bekeken. Ik heb oa. de wedstrijd die ze tegen Club Brugge hebben gespeeld gezien. Ik kan mij herinneren dat ze heel goed hebben gespeeld. Wij moeten echt oppassen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+2

Waarom gedragen zowel Babel als Gunes alsof Genk net zo goed is als Barcelona?


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Genk staat dik eerste in de Belgische competitie. De Belgische competitie staat hoger op de ranglijst dan de Turkse competitie. Logisch dat Genk sterk is.


+: 4660
-: 0
R: 8727
Level 5

Aynen yaaa. Kom op jongens. Het is maar Genk.+: 12
-: 0
R: 75
Level 2
+2

@drogba

omdat je nooit ploegen moet onderschatten. paar jaar geleden riepen bijna alle supporters van besiktas dat ze brugge gingen wegspelen in de europa league (en ik ook). toen werden we belachelijk gemaakt door (maar) een belgische club. Ik volg de belgische competitie ook, genk sta niet voor niks op de eerste plaats. Ze hebben een jonge ploeg die heel sterk speelt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen