Şenol Güneş: “Motivatie ontbrak en ik kwam tekort”

bjklogo2018
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na de Europa League wedstrijd tegen Malmö de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben veel ballen verloren en ondanks dat wij onze tegenstander geen doelkansen hebben gegeven, hebben wij 2-0 verloren. Motivatie ontbrak. Wij hebben zowel niet kunnen aanvallen als kunnen verdedigen. Ik had niet verwacht dat wij zo slecht zouden spelen. Ik kwam tekort. Wij gaan kijken hoe we dit gaan oplossen. Na het eerste doelpunt ging het bergafwaarts met ons. Nu heeft elke club kans om uit de groep te komen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 3112
-: 0
R: 2525
Level 5
+4

Jij kan helaas geen gebruik maken van de spelers in petto. Roco stel je niet op omdat je hem niet wilde, maar vertel mij, zou hij het slechter doen dan Medel of Necip op de CVM gisteren? Hij houdt er ook van om naar voren toe te spelen en is een fysiek sterk speler die minder gaten zou laten vallen dan een Medel daar. Medel op CVM gaat niet. Anla bunu. Vooral niet tegen zulke clubs..

Sarpsborg uit gaat ook moeilijk worden. Zijn teams die gesloten verdediging spelen..

Oguzhan ile Tolgay'a mesaj verme niyetine, kurdugun orta sahaya bak amk: Medel-Necip. Senin beynini zkeyim. Bu kadar siklemeyecegini bilseydim, Dorukhan'i oynattirirdim sana. Maar nog steeds geen Lens op links. Lens op links en Töre in de basis, komaan man..
:facpal:

Je ziet dat we gefvcked zijn als zowel Atiba als Adriano ontbreken. Adiano sakat ise Medel'i sür oraya, Cancer Erkin hoeven we niet meer. Gewoon pozisyon bilgisi ve fizik 0, die hirs en azim mag Cancer Erkin in zijn reet stoppen, die heeft Medel ook die goed kan tackle'en met een beter inzicht dan Cancer Erkin..

Bachirou zou ik zo kunnen overnemen van Malmö, ik heb wederom gezien dat hij één van de alternatieven kan zijn voor Atiba. Artik kötü mötü takim yok. Bütçesi kisik olan takimlar var die nog steeds iets kunnen betekenen. Dün neredeyse pozisyona girmeden 2 gol attilar, oké, maar het was echt een weggeven wedstrijd..


+: 17748
-: 0
R: 19982
Level 6
+1

Katiliyorum sana DutchTurk. Yüzde yüz haklisin.


+: 3112
-: 0
R: 2525
Level 5
+1

Üstüne birde Guti ile Senol'un arasi iyi degilmis, onuda katalim. Guti heeft Besiktas ontvolgt. Ik vond het al verdacht toen het mij opviel dat hij gisteren ontbrak op de bank..

Guti mag wat mij betreft zelfs Senol opvolgen, die speculaties van toen mogen wel waar worden van mij..

Eerst Tamer Tuna, nu Guti. Gaat lekker met jou Senol. Besiktas senin tapulu malin degil!+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Aynen, krediet van Senol raakt op.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen