Besiktas blameert zich in Europa League tegen Malmö


senolgunesverliest
Besiktas heeft zich aardig belachelijk gemaakt op de Europese velden.
De Turkse topclub verloor uit van Malmö. Het werd 2-0 voor de thuisclub die maar 1 keer op doel heeft kunnen schieten. Besiktas speelde op zich een goede wedstrijd en kreeg veel doelkansen. De afmakers mentaliteit ontbrak echter bij de ploeg van trainer Senol Günes die onder vuur staat vanwege zijn slechte wissels. Malmö kwam verrassend op voorsprong na een eigen doelpunt van Caner Erkin. Een schot van Malmö speler kwam tegen Caner Erkin aan die vervolgens van richting veranderde en boven doelman Karius in het doel belande. Senol Günes zag pas laat in de wedstrijd dat hij dat zijn basisspeler nodig had en bracht Babel en Quaresma in het veld, maar het werd erger voor Besiktas. Caner Erkin trok in het zestienmetergebied aan zijn tegenstander en bezorgde Malmö een penalty. Markus Rosenberg faalde niet en schoot de bal in het midden van het doel. 
 
Sarpsborg won met 3-1 van Genk en is koploper in groep I. Alle clubs hebben 3 punten.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen