Cocu: "Als je een paar keer wint, komt er vertrouwen"


akups
De onder een immense druk staande Phillip Cocu kan even opgelucht ademhalen. Hij herstelde zich in de Europa League met Fenerbahçe van de zeperd tegen Dinamo Zagreb (4-1 verlies) door met 2-0 van Spartak Trnava te winnen. Na het duel maakte hij het volgende bekend.
“We hebben vandaag met veel energie gespeeld, dat was afgelopen weekeinde tegen Rizespor (3-0 nederlaag) wel anders. Dit is een belangrijke basis. Dit is weer een stapje”, aldus Cocu.
 
„Het vertrouwen neemt altijd toe als je wint. Ik heb weinig te klagen, want de jongens hebben laten zien hard te willen werken. We hebben veel nieuwe jongens en nationaliteiten in de selectie, dat maakt het niet eenvoudig, maar alles in het voetbal is betrekkelijk. Als je een paar keer wint, komt er vertrouwen en gaat het voetballend ook weer beter.”
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen