Grensrechter krijgt vanuit tribunes volle bierbeker tegen hoofd


ablud
Bij de wedstrijd tussen Sturm Graz en AEK Larnaca in de derde voorronde van de Europa League is een van de grensrechters gewond geraakt.

De assistent langs de lijn kreeg een kwartier voor tijd een bierbeker dat vanuit het publiek werd gegooid vol op zijn hoofd. Hevig bloedend zakte hij op de grond.De assistent langs de lijn kreeg een kwartier voor tijd een flesje water dat vanuit het publiek werd gegooid vol op zijn hoofd. Hevig bloedend zakte hij op de grond.
 
De wedstrijd lag ruim een half uur stil vanwege het incident, maar werd uiteindelijk toch uitgespeeld.  De Oostenrijkers verloren met 2-0 van AEK Larnaca. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9
-: 100
R: 33
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 857
-: 10
R: 2389
Level 5

inanma, bu iste kumpas var+: 536
-: 0
R: 2019
Level 5

Bij Galatasaray spelen ze gewoon door. Fake allemaal :-*


+: 3142
-: 0
R: 4852
Level 5

Opsporen en berechten. Geef deze idioot gewoon levenslang voetbalverbanni ng en 1 maandgevangenis straf.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen