Officieel: José Mourinho per direct weg bij Manchester United


ajoso
Manchester United heeft manager José Mourinho op straat gezet.

In een korte verklaring op de clubwebsite laat Manchester weten dat Mourinho per direct weg is. Vermoedelijk naar aanleiding van de teleurstellende resultaten van de Engelse recordkampioen.
 
Onder leiding van Mourinho was Manchester United bezig aan een zwak seizoen en de nederlaag van afgelopen weekend tegen Liverpool (3-1) bleek voor de 55-jarige coach de genadeklap. Door die nederlaag staat United na zeventien speelronden zesde in de Premier League. Het gat met koploper Liverpool is liefst negentien punten.
 
Mourinho was op Old Trafford aan zijn derde seizoen bezig. Hij nam het stokje in 2016 over van Louis van Gaal. In het eerste jaar met Mourinho won United ten koste van Ajax de Europa League-finale en een aantal maanden eerder veroverde zijn elftal de League Cup.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen