“Gelukkig staat heel Turkije achter ons”


senolgunesok
Şenol Güneş, de bondscoach van Turkije heeft voor het EK-Kwalificatieduel de onderstaande uitspraken gedaan.
“De wedstrijd tegen Andorra hebben wij nu achter ons gelaten. Het was een wedstrijd om te oefenen hoe je een doelpunt kunt scoren. Morgen wacht ons een mooie wedstrijd met veel doelpunten. Voetbal is een interessant spel. Ik heb de wedstrijd tussen IJsland en Moldavië bekeken. Voordat er gescoord werd, had men geen doelkans. In de 30ste minuut kreeg men 1 doelkans en dat werd een doelpunt. Wij hebben tegen Andorra heel veel gemist. Dit soort dingen kunnen gebeuren. Wij willen de selectie blijven verbeteren. Er kunnen spelers vertrekken en nieuwe spelers erbij komen. Wij hebben nog geen perfecte basiselftal. Als wij elke wedstrijd spelen zoals tegen Frankrijk is er niets aan de hand. Moldavië heeft een goed elftal. Wij gaan spelen om te winnen. Wij hebben respect voor Moldavië. Gelukkig staat heel Turkije achter ons. Frankrijk, IJsland en Turkije zitten op dezelfde lijn. Toch is het niet zo dat als wij van Frankrijk winnen, de nummer 1 van de wereld worden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen