Jürgen Klopp: “Nations League is een zinloze competitie”


nationsleague
Jürgen Klopp, de trainer van Liverpool heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Helaas moet ik mijn jongens nu laten gaan omdat ze meedoen aan de Nations League. Ook al is dat de meest zinloze competitie in de voetbalwereld. Ik mag hopen dat ze heelhuids terugkomen. Het zijn zware tijden voor de spelers, we zouden daar rekening mee moeten houden. Als je het mij vraagt was het niveau tegen Manchester City hoger geweest als we frisser zouden zijn. Als ik nu een bondsoach bel of ze een bepaalde speler niet op kunnen roepen is dat een probleem. Dan zeggen ze dat ze onder druk staan van de Nations League. Maar ik heb geen idee wat je daarmee kunt winnen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen