VIDEO: Spanje vernedert WK-finalist Kroatië: 6-0


amode
Spanje heeft in Elche een indrukwekkende prestatie neergezet tegen Kroatië.
De wereldkampioen van 2010 won met maar liefst 6-0, waardoor de WK-finalist van dit jaar het veld verliet met het schaamrood op de kaken.
 
De Kroaten leden zo het grootste verlies in de geschiedenis van de nationale ploeg en begonnen de Nations League erbarmelijk slecht.
 
Enkele dagen geleden had Spanje ook al Engeland verslagen. Op Wembley werd de halve finalist van het WK met 2-1 verslagen. Spanje zelf ging op de titelstrijd van afgelopen zomer al in de achtste finale onderuit na strafschoppen tegen het gastland.
 
Halverwege leidde Spanje al met 3-0. Eerst kopte Saúl fraai raak. Daarna schoot Marco Asensio er twee in. Bij de 3-0 deed hij dat via de rug van doelman Lovre Kalinic, die het doelpunt daarom formeel op zijn naam kreeg. Na de hervatting scoorden Rodrigo, Sergio Ramos en Isco.
 
Voor Kroatië was het duel het eerste optreden in de Nations League.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen