VIDEO: Spanje vernedert WK-finalist Kroatië: 6-0

amode
Spanje heeft in Elche een indrukwekkende prestatie neergezet tegen Kroatië.
De wereldkampioen van 2010 won met maar liefst 6-0, waardoor de WK-finalist van dit jaar het veld verliet met het schaamrood op de kaken.
 
De Kroaten leden zo het grootste verlies in de geschiedenis van de nationale ploeg en begonnen de Nations League erbarmelijk slecht.
 
Enkele dagen geleden had Spanje ook al Engeland verslagen. Op Wembley werd de halve finalist van het WK met 2-1 verslagen. Spanje zelf ging op de titelstrijd van afgelopen zomer al in de achtste finale onderuit na strafschoppen tegen het gastland.
 
Halverwege leidde Spanje al met 3-0. Eerst kopte Saúl fraai raak. Daarna schoot Marco Asensio er twee in. Bij de 3-0 deed hij dat via de rug van doelman Lovre Kalinic, die het doelpunt daarom formeel op zijn naam kreeg. Na de hervatting scoorden Rodrigo, Sergio Ramos en Isco.
 
Voor Kroatië was het duel het eerste optreden in de Nations League.
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 83684
-: 0
R: 150149
Expert

Damnz wie is die Asensio? Wat een heerlijke speler zeg!


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Vida liet zijn man gaan bij de 4-0. Waarom sprong hij niet mee bij de 5-0?


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Onzin dat was een steekpass, bij de 5-0 was hij Ramos wel kwijt maar dat gebeurt bij veel spelers..

Vida en Mitrovic stonden centraal maar deden eigenlijk weinig fout, het was vooral het middenveld van Kroatie dat telkens hun man liet gaan en fouten maakte..+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Tosic > Vida.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

meningen kunnen verschillen (ik heb het alleen over de 4-0 en 5-0)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen