Officieel: Bayern huurt Coutinho voor 8,5 miljoen met aankoopoptie van 120 miljoen euro


abyet
Philippe Coutinho voetbalt dit seizoen voor Bayern München. 

FC Barcelona verhuurt de Braziliaan voor een jaar, bevestigt de kampioen van Spanje. Bayern München kan hem daarna voor 120 miljoen euro overnemen.

Bayern München betaalt dit seizoen al 8,5 miljoen euro huurkosten voor Coutinho. De kampioen van Duitsland heeft ook het jaarsalaris van de Braziliaan overgenomen. 

Barcelona betaalde begin vorig jaar nog 120 miljoen euro (plus 45 miljoen aan mogelijke bonussen) aan Liverpool om Coutinho over te nemen, maar de Braziliaan kon de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken in Camp Nou.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 60
-: 0
R: 170
Level 3

Ben benieuwd of hij het daar gaat waarmaken. Want Bayern heeft niet de Bayern van de afgelopen jaren. Ze zijn iets minder en coutinho kan daar een belangrijke schakel zijn. Blijft een topvoetballer maar bij Barcelona moet je gelijk 10 wedstrijden 8 goals en 15 assists geven anders ben je een flop.. :facpal:


+: 5554
-: 0
R: 8761
Level 5

8.5 miljoen + 13 miljoen euro jaarsalaris

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen