VIDEO: Ozan Kabak scoort zijn derde doelpunt voor Stuttgart


ozoze
Het Turkse supertalent Ozan Kabak(19) heeft zijn derde doelpunt voor zijn club Stuttgart gemaakt.
In de wedstrijd tegen Nurnberg maakte hij de gelijkmaker(1-1) in de 74e minuut. Het is overigens zijn derde treffer in 10 wedstrijden.
 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Het ziet er naar uit dat Stuttgart gaat degraderen. Ik hoop dat hij zo doorgaat en in de zomer weer een transfer maakt, om op het hoogste niveau te blijven spelen.

Cağlar, Merih, Kaan en Ozan. Spelen alle 4 in Europa en zijn alle 4 nog piepjong. Qua cv’s zullen we de komende jaren geen problemen hebben bij TR.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Heel Duitsland is in de ban van m.. Geruchten gaan dat ie deze zomer al voor een bedrag van rond de 40m euro naar Bayern gaat..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen