Officieel: Salah mist return tegen Barcelona wegens hersenschudding


asalah
Liverpool speelt dinsdag na Firmino ook zonder Mohamed Salah in de halve finale van de Champions League tegen Barcelona.

De aanvaller viel dit weekeinde met een hoofdblessure uit in het duel met Newcastle United en is niet op tijd hersteld. De Engelsen moeten op hun eigen Anfield een achterstand van 3-0 zien goed te maken. Salah is hun topschutter.
 
Coach Jürgen Klopp liet weten dat de Egyptenaar een hersenschudding heeft. ,,Hij krijgt geen toestemming van de medische staf om te spelen, hoewel hij zich goed voelt. 'Mo' is wanhopig, maar ons standpunt staat vast. We nemen geen risico.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen