Ajax zet grote stap naar Champions League finale


ajel
Ajax heeft een geweldige stap in de richting van de finale van de Champions League gezet! 

De Amsterdammers wonnen in Londen met 1-0 van Tottenham Hotspur en moet het volgende week woensdag in de eigen Johan Cruijff ArenA afmaken.
 
Ajax was de betere ploeg, vooral meer bedreven in het positiespel. Het doelpunt van Donny van de Beek was er een fraai voorbeeld van. Van rechts openen op de linkerflank, om via drie schijven weer terug te komen op rechts, waar Van de Beek ijzig kalm bleef oog in oog met doelman Lloris.
 
Donny van de Beek kroonde zich in het nieuwe stadion van Tottenham tot matchwinnaar.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Wat een TEAM is dit zeg..

Thuis afmaken en je staat gewoon in de CL-Finale!

top: top: top:


+: 577
-: 0
R: 2161
Level 5

Vorig seizoen Europa League finale en dit seizoen Champions league. Bewijst maar eens dat hun beleid van nu gewoon klopt. Jonge spelers doorbreken maar ook geld uitgeven aan spelers die er gelijk staan.+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Aynen oyle..

Ze leiden de boel goed op en zorgen daarnaast ook voor een aantal ervaren spelers binnen de selectie..


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Ajax > Super Lig...

Ama biz zamaninda Ajax'i 1-0 yenmistik ya...


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6
+1

2 jaar geleden waren wij er van overtuigd dat we Ajax aan zouden kunnen in de halve finale van de EL. 2 jaar later zitten zij met één been in de CL-finale en wij eindigen 3e in een poule met Malmö, Sarpsborg en Genk. Waar andere clubs zich ontwikkelen, gaan Turkse clubs telkens achteruit.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Zie het transferbeleid en salarislasten van Turkse Clubs. Dit alleen al is een voorbeeld dat het slechter gaat en zal gaan.

Ajax betaalt 28 miljoen euro aan alle spelers + jeugdspelers en werknemers in totaal. Met het geld van Frenkie kan je Ajax 3 jaar lang betalen lol...

Fener betaalt 44-45 miljoen aan salaris alleen aan de selectie. Beşiktaş en Gala doen met 41 en 43 miljoen niet beter ofso. Nu is BJK af van een aantal dure spelers en Fener pas in de zomer... maar nu... what next? Enkele spelers meer dan 2 mil bieden is nu niet het einde van de wereld... maar als de eerste elf gemiddeld 2,5 mil verdient terwijl je buiten de top 2 staat... dat is niet te doen.+: 4896
-: 0
R: 9310
Level 5
+1

Echt super wat Ajax heeft bereikt. Als ik Beşiktaş, GS en FB was dan zou ik gelijk een afspraak met Marc Overmars maken. Ajax is echt een voorbeeldclub.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Arsenal alamadiktan sonra biz kaldik burada


+: 25
-: 0
R: 144
Level 3
T32

Kaleciyi hic begenmiyorum simdiye kadar. Maar de rest, iedereen draait super. Return gaat leuke pot worden. Son is dan ook terug.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen