Ronaldo mogelijk inzetbaar tegen AJAX


atye
Cristiano Ronaldo heeft twee dagen voor de wedstrijd tegen Ajax voor het eerst sinds zijn blessure de volledige groepstraining van Juventus afgewerkt.
De sterspeler lijkt op tijd fit om woensdag mee te spelen in de kwartfinale van de Champions League, zo melden diverse Italiaanse media.
 
De sportkrant Gazzetta dello Sport heeft zelfs een foto van Ronaldo maandag op het trainingsveld om aan te tonen dat de Portugees daadwerkelijk heeft meegetraind.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1104
-: 10
R: 2791
Level 5

Zou wel mooi zijn als Ajax weer kan stunten. Mooie jeugdopleiding, slimme transfers. Zo kan het dus ook.


+: 706
-: 10
R: 1546
Level 5

Ayni fener gibi+: 1104
-: 10
R: 2791
Level 5

Enige verschil is dat Fener pech heeft elke keer


+: 11260
-: 0
R: 11404
Level 5

Verschil is dat Ajax voor elke prijs speelt.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

3yildiz

Overeenkomst is dat Ajax sinds 2014 geen prijs meer heeft gepakt. Hun laatste prijs was hun titel op, jawel, 27 april 2014. Als die datum je iets zegt behoud je je geloofwaardighe id nog... voor nu.

Nog opvallender is dat Ajax net als Fener ook de titel weggaf op de laatste dag terwijl ze het in eigen hand hadden. Daarbij hebben ze ook belachelijke tweede plaatsen wat ze door blunders a la Fener, hebben weggegeven aan hun concurrenten (PSV, Feyenoord, FC Twente) zoals wij (Galatasaray, Besiktas, Bursaspor).

Fener speelde tot vorige jaar ook voor elke prijs tot het einde, tot vorige seizoen. Maar dan heb je soms seizoenen als dit... De overeenkomst blijft dat we beide een loser mentaliteit hanteren.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Ronaldo heb een grote zibb dat zie je echt aan alles wat ie doet..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen