Champions League: Live meepraten AJAX - Real Madrid 21:00 uur


ajaxo
Ajax speelt vanavond zijn grootste wedstrijd in jaren. Tegen Real Madrid, misschien wel de bekendste en mooiste club ter wereld, in de achtste finales van de Champions League. Een duel waar we zo naar verlangen.

Ajax speelt woensdag in de Johan Cruijff Arena tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Hier volgen we alle ontwikkelingen, en vanaf 21.00 uur de wedstrijd.
 
Op Veronica is de wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid live te volgen. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender. De wedstrijd is ook te zien via een livestream op de website van Veronica Inside.
 
Competitie: Champions League
12.02.2019
LIVE/LIVESTREAM: Veronica
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3
-: 0
R: 16
Level 1

Mijn gevoel zegt al dagen 1-3.
top: Benzema
top: Benzema
top: Tadic
top: Vinicius


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Gec kaldiniz bunu almak icin en az 40 mil Sayman gerek+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

Bij 2e doelpunt van Real wordt de Ajax speler duidelijk omver geduwd.

Hakemin aq

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen