Video: Nieuwe ‘Super Turk’ Cengiz Ünder scoort dit keer tegen Plzen


cengizunder2
'Super Turk', zo luidde de bijnaam van Arda Turan.
Met zijn woeste baard en donkere ogen was de creatieve spelmaker, gezegend met een prachtige techniek, een indrukwekkende verschijning op het veld. Maar dat is de oude 'Super Turk' die niet meer goed functioneert. Wij hebben inmiddels een nieuwe ‘Super Turk’ en zijn naam is Cengiz Ünder. 
 
De 21-jarige Turkse vleugelspeler van AS Roma was vandaag in de Champions League tegen Plzen weer trefzeker. Dit seizoen heeft hij in de Champions League 3 doelpunten en 2 assists gemaakt. In totaal 18 wedstrijden heeft Cengiz Ünder 4 doelpunten en 5 assists gemaakt bij AS Roma. Zijn transfersom wordt geschat op z’n 50 miljoen euro.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen