Terim: "Gomis is geen Galatasaray"


afomm
Trainer Fatih Terim was maandagavond na de afsluitende training duidelijk in het doel voor dinsdagavond. Een ronde verder komen tegen FC Porto. Tijdens de persconferentie kreeg de ervaren trainer een vraag gesteld om Gomis. Terim reageerde nogal fel!

 “Gomis is een geweldige voetballer. Een sterke spits die elke trainer wel in zijn ploeg wil zien. Maar we moeten nou niet discussiëren over Gomis. Het gaat nu slecht in de Champions League met ons, maar als we een ronde verder zouden gaan had niemand een vraag over Gomis gesteld aan mij.
 
"Gomis is geen Galatasaray. Een topclub als Galatasaray gaat Gomis niet zomaar verkopen! Hij zou vervangen worden door twee spitsen. Maar wegens Fair Play regels mochten wij geen spelers kopen, omdat wij eerst moesten verkopen,” aldus Terim.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen