Terim: "We willen iedere wedstrijd winnen, dus dinsdag ook"


acooc
Het kan dinsdag een prachtige dag worden voor Galatasaray.
Bij winst op FC Porto is een plaats richting Europa League een feit en dus begint het te kriebelen bij Fatih Terim. De trainer heeft een goed gevoel richting de ontmoeting in Istanbul.
 
Trainer Fatih Terim was maandagavond na de afsluitende training duidelijk in het doel voor dinsdagavond. Een ronde verder komen tegen FC Porto. De ploeg uit Portugal werd zeer uitvoerig geanalyseerd.
 
Terim: “Er is inderdaad maar één opdracht: door bekeren. Mooi of niet mooi, dat interesseert me weinig. We denken niet aan het duel tussen Schalke vs Lokomotiv. Als wij winnen is het klaar over en uit! Dus we zijn het ook aan onze stand verplicht. FC Porto is een sterke ploeg, maar wij gaan er alles aan doen om te winnen.”
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen