Galatasaray laat 22,1 miljoen euro liggen in Champions League


gslotinglach
Galatasaray is helaas uitgeschakeld in de Champions League en hierdoor heeft de Turkse topclub 22,1 miljoen euro laten liggen.
Galatasaray heeft nog een kans om door te bekeren in de Europa League, maar ook dat is niet zeker. Tot nu toe heeft de ploeg van trainer Fatih Terim 1 keer gewonnen van Lokomotiv Moskou en gelijkgespeeld tegen FC Porto. Als Galatasaray van FC Porto wint, zijn ze verzekert van de Europa League. 
 
Wat heeft Galatasaray tot nu toe verdiend in de Champions League?
Gewonnen: 2.7 miljoen euro
Gelijkspel: 900.000 euro
Winst groepsfase: 3.6 miljoen euro
Totale prijzenpot in groepsfase: 16,2 miljoen euro
Volgende ronde CL: 9.5 miljoen euro
Deelnamebonus: 15.25 miljoen euro
Geld laten liggen in groepsfase: 12.6 + 9.5 miljoen euro = 22,1 miljoen euro
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5

Iedereen heeft het over de foto, maar moesten ze gaan huilen ofzo? Het is zonder twijfel verreweg de makkelijkste groep. Maar het blijft de Champions League en we hebben helaas heel wat drama en blessures moeten meemaken. We hebben ons in het verleden al bewezen.

En Mustafa Cengiz zei al direct na de loting dat ze al hun berekeningen doen met een worst-case scenario (0 punten) in hun hoofd. Alles wat gewonnen is, is extra. Zoals het hoort. Blijft jammer maar echt een harde klap is het ook weer niet.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Als je slim bent laat je je emoties niet zien. Beide heren waren ongelofelijk dom door dat wel te doen en het is niet gekt dat de media dit nu gebruikt.+: 2001
-: 0
R: 6699
Level 5

Het is extreem dom en zelfs respectloos om zo te reageren, en professioneel is het al helemaal niet..

Logisch dat je dan na zo een wanprestatie uitgelachen wordt..


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

En toch blijft die foto wel echt grappig


+: 5
-: 0
R: 74
Level 2

Zoals ik begin van het seizoen aangaf galatasaray moet gewoon EL in met een aantal versterkingen en met fb en bjk moeten we met zn 3e toch echt de punten binnen harken. Vanavond steun ik fbjk en akhisar turk olmak boyle dir

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen