Fatih Terim: “In januari zal alles veranderen”


fatihterimgoool
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na het Champions League duel tegen Lokomotiv Moskou de onderstaande uitspraken gedaan.
“In de eerste helft was er een goede Galatasaray op het veld. Dat we 1-0 de rust in gingen heeft alles verpest. Helaas. Wij hebben een gevoelige selectie. Wij hebben doelkansen gehad. Als wij een van deze hadden gescoord, was het heel anders gelopen. Daarna hebben wij het tweede doelpunt gekregen en was alles afgelopen. Wij hadden na de 2-0 met nog meer tegendoelpunten kunnen verliezen. Hierbij feliciteer ik Lokomotiv. Ik wil iets aan de Galatasaray supporters zeggen. Ze moeten ons tot januari en juli tijd geven. Zij weten wat ik hiermee bedoel. Wij zien alles en weten ook wat er gebeurt. De kracht van Galatasaray zal genoeg zijn om deze problemen op te lossen. In januari zal alles veranderen. Wij hebben nog kans om naar de Europa League te gaan. Ik hoop dat wij de Europa League halen. Het is niet gemakkelijk.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (24) 


+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5

Ultraslana desen * istiyom diye verirler. Terim, de fans willen je langer. Naar mijn mening blijf je maar langer. Gala zal er niet beter op worden.


+: 191161
-: 0
R: 151466
Expert

Offtopic: AutoMod BETA begint elke dag beter te werken. Ik zie ook dat er elke dag minder wordt gescholden . Goed bezig jongens ......+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Gaat hij ontslag nemen?


+: 1035
-: 10
R: 1889
Level 5
+4

Seni sampiyon yapan forveti cop gibi at, ondan sonra her macin ardindan TFF’ye soverek kendi hatalarini gormek istemeyen bir yonetim istemiyoruz. FIKRIMIZ BELLI, MUSTAFA CENGIZ ISTIFA


+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5
+1

Zo werkt Turkije vriend... sinds 2001.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

S!ktir git ga Porto volgen. Emotionele tiener.+: 1035
-: 10
R: 1889
Level 5

Ik heb alles al meegemaakt. De Adnan Polat’s en de Dursun’s. Mij moet je ze niet leren kennen. Ik ben het gewoon zat dat er altijd dezelfde fouten gemaakt worden en dat die bestuursleden niet leren uit hun fouten. Wat geeft jou trouwens het recht om mij publiekelijk uit te schelden? Je verwijt mij een tiener te zijn, maar zelf kan je niet volwassen reageren


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+2

Ik wist niet dat publiekelijk uitschelden strafbaar was of dat je daar speciale bevoegdheden voor nodig had. Zeg gewoon niks of rapporteer me maar kom niet met zulke domme uitspraken.

Verder noem ik je een tiener omdat je net als tieners je beslissingen basseerd op emoties. Denk je dat als we M. Cengiz ontslaan dat we dan gezamelijk met een SMS Bill Gates gaan aanstellen. Nee, je hebt nog steeds slechte types die het stemmen voor ons doen.

Vergeleken met Dursun is deze man een held, uit welke hoek je het ook bekijkt. En daarbuiten zijn er genoeg supporters zoals ik die gewoon nog achter hem staan. Hij neemt rustig koele beslissingen (geen spits kopen door supportersdruk) , probeert naar de fans te luisteren, heeft onze financieën in orde... De enige echte fout is de verkoop van Gomis zonder een solide plan.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5
+1

Jij bent de eerste die het door heeft.


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5
+1

Eindelijk een realistische Gs taraftar+: 14
-: 0
R: 74
Level 2
+1

Deli deli konsma. Als het even niet mee zit ISTIFA roepen. Dit is dus de mentaliteit die ons kapot maakt. Het is al jaren een zooitje, dat is niet zo effe in 1 seizoen gefixt. Dat we al heel lang de gevolgen van deze zooitje ondervinden kan je niet schuiven naar een bestuur die het nu temiste probeerde op te lossen. Wat wil je. Dat we weer miljoenen spenden en mega salarissen aanbieden en kampioen worden maar vervolgens jaren hang in de shit zitten ?


+: 1035
-: 10
R: 1889
Level 5

Vorig jaar was het ook een zooitje bij ons, dat geef ik toe. Maar toch werden we kampioen. Dan is het de bedoeling dat je GROEIT en de ploeg verder VERSTERKT. We hadden toen al tekorten. Die werden niet opgevuld, meer zelfs, de ploeg werd verder verzwakt. Waarom denk je dat het Turks voetbal niet groeit? Omdat dit altijd zo is, omdat bestuursleden altijd klein denken! Door Mugdat’s en Omer’s te halen, omdat het ze goedkoper uitkomt. We zijn in de eerste plaats een sportploeg, en geen fabriek. Een Porto dat elk jaar CL speelt, deelt trouwens geen gekke salarissen uit. Zij gebruiken iets dat visie heet.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

@Telles

Mugdat was letterlijk gratis. En hij verdient minder dan sommige mensen die ik ken met een doodnormale baan. En wie wou je als wissel voor Nagatomo? Marcelo zeker.

Echt zwak dat je 2 mindere namen er uit pikt en de rest negeerd puur om een punt te kunnen maken. Vergeet ook lekker FFP enzo. Wat een verwendheid.


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Alex Telles

Dat is het niveau van Vattier, niet in meegaan.. Petje af voor jou met je analyse.. Die jongen is een blinde kip.. Hoeveel voorzitters coaches en spelers heeft Gs de laatste Jaren wel niet versleten, en niet te beginnen over de financiele situatie..

Maar deze Vattier speelt nog steeds de struisvogel..

Als je hele club zij toekomst in de handen van een coach Terim ligt, dan wil ik niet weten hoe het gaat als die er straks niet meer is..


+: 4780
-: 0
R: 5744
Level 5

InsAllah Terim sana inaniyoruz.+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5
+2

Terim praat altijd groot.. Waarom geeft ie geen antwoord op zn tactische blunders?

Tegen Fener geeft hij de wedstrijd uit handen door Selcuk er in te brengen, vandaag maakt hij dezelfde fout..

De beginopstelling klopte ook al niet..
Als het goed gaat is hij de lachende Terim en ligt het aan hem maar als het slecht gaat dan ligt het aan de selectie en de TFF etc

Je zit in de zwakste CL poule ooit en scoort in de laatste 4 wedstrijden 0 goals..


+: 1035
-: 10
R: 1889
Level 5
+1

+1
Niet alles is de schuld van de TFF, we zijn gewoon slecht. Terim maakt inderdaad ook fouten. Iedereen maakt fouten. Maar als iemand ons uit deze situatie kan halen, is hij het wel. Enkel hij. Hij wordt niet zomaar imparator genoemd.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

Vriend, ik was de eerste GSli hier die na de derby de schuld gooide op de staff. Maar ondertussen hebben 3e partijen smerig gebruikt gemaakt van onze zwakke periode. Soms moet je praten. Als M. Cengiz stil bleef was hij overigens gelyncht door de supporters.


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Je hele club en success kan niet in handen liggen van 1 persoon Alex Telles

Bestuurlijk is het al Jaren een chaos bij Gs, en de lobbykracht wordt steeds minder+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6
+1

In JaNuArI zAl AlLeS vErAnDeReN!


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5

Heb de reacties van gala supporters onderling onder andere topics ook gelezen, man ik dacht dat onze supporters er wat van konden (huilen), maar die geven ten minste de voorzitter de schuld (en co binnen club), maar deze gala supporters (9/10 supporters) zijn echt om van te huilen. Ga aub je ogen openen en geef je mimparator (onder andere + jullie voorzitter) de schuld van alles. Tegen fener van 2-0 naar 2-2 schreeuwden jullie het van de daken met dat ene ingooi gedoe, wedstrijd tegen Konyaspor in jullie eigen huis waar jullie pak slaag konden krijgen met jullie bizar slechte voetbal, huilen jullie al dagen lang en roepen jullie TFF istifa terwijl wij dit seizoen alleen al 3x meer benadeeld zijn..

Dünkü maglubiyet TFF'nin suçu of niet?

Toen Besiktas supporters Yusuf Namoglu het matje opriepen vonden jullie het een reden om te trollen. Nu huilen jullie poesjes, terwijl jullie het meeste kampioenen zijn geworden met dezelfde namen die deel uitmaken in de TFF?


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5

Dünkü maçta, maç esnasinda bir
'Türk devi'nin' bu denli kötü pozisyonda olan ve Fernandes'siz oynayan Lokomtov Moskova'ya karsi hiçbir varlik gösterememesine okadar çok sinirlendimki, dat ik het echt niet kon hebben. Bir abi bana "sen baya fanatik bir galatasaraylisi n galiba?" diye soru yöneltti, gülerek "abi ben fanatik bir Besiktasliyim" dedim, toch kan ik het NU niet laten gaan om dit te zeggen: "menim müyük hayallerim var len mq, knock knock len mq"..

Kan het echt niet vergeten hoe sommige (minimaal 8/10 van fenerliler en geseliler) ons belachelijk probeerden te maken terwijl we uitgeschakeld werden door Bayern München, ga het niet eens hebben over al die profielfoto's met kader van Bayern München logo..

Diep, diep en nog eens diep triest voor woorden dat je niet eens in de laatste 4 wedstrijden in zo een makkelijk poule 1 doelpunt kan scoren..


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Zonder de prestaties van Besiktas hadden ze niet eens CL meer gespeeld broer


+: 21
-: 0
R: 146
Level 3

Wat zal in januari veranderen , Terim * tavşan mı çıkaracak?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen