Galatasaray heeft problemen met Russische clubs


gslogo2018
Galatasaray speelt woensdag een belangrijke Champions League wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou.
De Turkse topclub is bij minimaal een gelijkspel verzekert van een deelname aan de Europa League en kan bij een zege nog strijden om de laatste zestien van de Champions League.
 
Galatasaray speelt zijn tiende wedstrijd tegen een Russische club. Eerder won Galatasaray 2 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 5 keer.
 
Galatasaray heeft eerder 2 keer gewonnen van Lokomotiv Moskou en verloor 1 keer. De eerste thuiswedstrijd tegen de Russen won Galatasaray met 3-0 in eigen huis.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5

Als Viktoria Pilsen na ~15 Europese uitwedstrijden zonder winst in de sneeuw bij CSKA kan winnen, kunnen we vast wel Loko Moskou uitschakelen.


+: 57
-: 0
R: 274
Level 3
+1

Gs heeft met elke team probleem hopelijk winnen we morgen , onze kracht is wel wanneer het moet dat we er staan ,hopelijk is dat morgen ook zo , onze voordeel is dat de geschorste spelers extra rust hebben genoten dus verwacht geen klachten over vermoeidheid ofzo+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5

Ja maar jullie zijn geen Viktoria Pilsen. Dus gaan jullie tegen Lokomotiv keihard onderuit.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Hoop dat Galatasaray gaat winnen en door zullen gaan naar de volgende ronde. Als ze het niet redden, dan zou ik het een dikke schande vinden aangezien ze in de makkelijkste poule bevinden.


+: 2356
-: 0
R: 2504
Level 5

Ik heb liever dat we derde eindigen en lekker europa league spelen. Als we deze groep zouden overleven, zullen we toch wel uitgeschakeld worden in de volgende ronde. Ik zie ons wel een halve finale halen.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

Ja man dikke schande om de groepsfase niet uit te komen. Er bestaat geen makkelijke poule in de CL, alleen vergeleken met de rest. En zonder blessures waren we zonder twijfel al door. Kom maar zelfs eerst uit jullie EL groep.+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6

Idd. Gs had met een normale selectie minimaal 2e geworden. We spelen met omer in de cl amk. Als wissel komt mugdat erin amkk. We hebben gewoon teveel boze ogen gehad van de haters.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen