VIDEO: Mourinho daagt Juventus-fans uit


amouri
Coach José Mourinho van Manchester United is de hele wedstrijd uit de Champions League in Turijn tegen Juventus beledigd door de Italiaanse fans op de tribune.

Dat zei de Portugees na afloop van het duel, waarin de Engelse club in de laatste vijf minuten een achterstand van 1-0 omboog in een 2-1-overwinning. „Als je Italiaans verstaat, weet je dat ik negentig minuten lang ben beledigd. Daarom reageerde ik zo.”
 
Mourinho liep na het laatste fluitsignaal het veld op en daagde de aanhang van Juventus uit door met zijn hand opzichtig zijn oor naar het publiek te keren. Het leverde boze reacties op van zowel publiek als spelers van ’Juve.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen