Fatih Terim: "1 punt is voor ons een kans"


fatihterimboos
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de Champions League wedstrijd tegen Schalke 04 de onderstaande uitspraken gedaan.
"1 punt is voor ons een kans. Natuurlijk was dit niet wat ik wou, maar wij hebben veel ballen verloren. Op dit niveau kunnen ze dit soort fouten snel afstraffen. Wij hebben standgehouden. De eerste helft zijn wij goed begonnen, het schot van Garry, kans van Eren. Dat wij balbezit hadden. In de tweede helft konden wij verliezen. Wij moeten Muslera en Ozan bedanken. Dat wij 1 punt hebben gewonnen zal ons in stand houden. De kans om als tweede uit de groep te komen is er nog steeds."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen