Galatasaray pakt Champions League-punt van FC Schalke 04


fatihterimneoldu
Galatasaray mag nog een sprankje hoop koesteren op Europese overwintering.
De ploeg van trainer Fatih Terim speelde in eigen huis gelijk tegen Schalke 04. Het werd 0-0 in Istanbul. De Duitse club schoot maar liefst 17 keer op doel waarbij doelman Fernando Muslera 8 doelpogingen wist te stoppen. In de tweede helft kwam het eerste schot van Galatasaray in de 90+4e minuut van Belhanda. Desondanks mag Galatasaray niet klagen, want FC Porto won in Rusland met 1-3 van Lokomotief Moskou en komt hierdoor op 7 punten in groep D. Galatasaray en Schalke 04 verdelen de punten. Schalke 04 staat op 5 en Galatasaray op 4 punten. Lokomotief Moskou heeft al zijn 3 wedstrijden verloren en staat met 0 punten op de laatste plaats. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen