Trainer Schalke 04: "Hij is een gevaarlijke speler"


schalke04
Domenico Tedesco, de trainer van Schalke 04 heeft voor het Champions League duel de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben naast Fahrmann en Naldo ook ervaren spelers. Wij gaan de aanwezigheid van Naldo missen, maar we hebben genoeg spelers. Wij hebben ons goed voorbereid en ons wacht morgen een luidruchtige omgeving. Onze tegenstander speelt op hoog niveau voetbal. Wij hebben hun thuiswedstrijden geanalyseerd en wij weten hoe wij hun kunnen verslaan. Fatih Terim is een belangrijke trainer. Ik volg Galatasaray al 3 weken. Ik heb vooral Garry Rodrigues gevolgd. Hij is een gevaarlijke speler. Wij kennen Eren van de Bundesliga. Belhanda heeft een tijd terug bij ons gespeeld."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen