Terim: "Wij missen vijf spelers, maar Eren, Donk en Selcuk zijn inzetbaar"


apel
Galatasaray is klaar voor het Champions League-duel met Schalke en met de nodige ambities.
Dat liet coach Fatih Terim een dag voor de wedstrijd weten. ,,We zijn ons ervan bewust dat Schalke veel aanvallende opties heeft, maar wij hebben ook onze eigen plannen.”
 
“Serdar Aziz, Emre Akbaba, Onyekuru, Fernando en Feghouli zitten niet in de selectie. Eren, Selcuk en Donk zijn terug van blessures en zijn inzetbaar tegen Schalke o4”
 
,Natuurlijk zullen we moeten goed verdedigen, maar we willen het Schalke 04 ook lastig maken. We zullen heel geconcentreerd moeten zijn en tijdens de wedstrijd goed moeten omschakelen. Een winst voor de supporters zou mooi zijn.”
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen