Volgend seizoen geen Champions League voor Galatasaray?

ridvandilmen2
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De eerste twee wedstrijden zijn gespeeld in de Champions League. Het is ook geen speciale dag ofzo. Waarom heeft de UEFA opeens zo’n besluit genomen? Mustafa Cengiz zal de komende tijd in gesprek met UEFA blijven zodat er geen problemen optreden. PSG wordt net als Galatasaray ook onderzocht. Ze spelen beide in de Champions League. Ik hoop dat CAS het besluit van UEFA ongedaan maakt. Als CAS dat niet doet, zal Galatasaray dit seizoen nog in de Champions League blijven. Er is dus nog niets aan de hand. Het besluit van CAS zal iets zeggen over het volgend seizoen. Er zal nog een afspraak worden gemaakt met UEFA. Ik denk dat Galatasaray deze periode goed begeleid. Ik denk dat ze samen met PSG moeten sparren.”
 
De UEFA gaat opnieuw een onderzoek doen naar de financiële huishouding van Galatasaray. De UEFA had in juni een akkoord gesloten met de Turkse club, maar heropent het dossier toch weer. Vorige maand werd ook het Financial Fair Play-dossier van Paris Saint-Germain heropend. 
 
De UEFA kan zowel Galatasaray als Paris Saint-Germain het komend seizoen schorsen voor deelname aan de Europese clubtoernooien.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik snap echt niet wat er gebeurd, elke maand komt er zo een nieuws. Ik hoop niet dat Gs met iets stoms bezig is want dat gaat ze echt veel kosten.


+: 527
-: 0
R: 1985
Level 5

Enige verschil is dat PSG een sick rijke eigenaar heeft en Galatasaray geld opmaakt wat ze niet hebben.


+: 7105
-: 10
R: 12900
Level 6

Dat maakt niet uit of je rijke eigenaar hebt.+: 28
-: 0
R: 79
Level 2

We hebben meer verkocht dan gekocht! Dus wat is het probleem, ik begrijp het echt ff niet meer


+: 385
-: 0
R: 899
Level 4

Gij zijt het probleem. Dit komt door jou

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen