Galatasaray verliest onverdiend uit tegen FC Porto

fatihterimboos
Galatasaray heeft zijn tweede uitwedstrijd in de Champions League verloren van FC Porto.
In Portugal werd het 1-0 voor FC Porto. Galatasaray speelde een uitstekende wedstrijd en kreeg talloze kansen via Sinan Gümüs en Rodrigues. In de eerste helft kreeg Galatasaray zelfs 4 doelkansen. Het probleem was dat de spelers van Galatasaray de kansen niet kan afmaken. Moussa Marega kon dat namens FC Porto wel en maakte in de 49e minuut na een corner via een kopbal de winnende treffer. In de tweede helft kon Rodrigues in het zestienmetergebied de gelijkmaker maken, maar de Nederlandse voetballer schoot hoog over. 
 
Schalke 04 heeft uit met 0-1 gewonnen van Lokomotiv Moskou. 
 
Galatasaray staat na 2 speelweken met 3 punten op de derde plaats.
 
1. FC Porto 2 - 4
2. Schalke 04 2 - 4
3. Galatasaray 2 - 3
4. Lokomotiv Moskou 2 - 0
Artikel delen met vrienden:
Reacties (23) 


+: 10855
-: 0
R: 10918
Level 5
+4

Als je uit deze makkelijke groep niet kan komen dan kan je zelf ook geen ''avrupa fatihi noemen''


+: 412
-: 0
R: 1071
Level 5

Komen jullie maar eens uit je eigen groep.


+: 1096
-: 100
R: 2949
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 4574
-: 0
R: 5430
Level 5

Gestreden als leeuwen maarja.. verloren. Een fout een goal dat is wat in Champions league gebeurd maar alsnog wat er is gebeurd ben trots op Galatasaray nu Shalke afslachten in eigen huis en die nummer 1 terug pakken.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Lan bi susun la Real heeft ook verlooren van Cska amk sanki Was laatste wedstrijd bitti gitti CL bi durun amk nog Zoveel wedstrijden coor ons ndiaye var eren var Terim gaat sws iets doen.


+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5

Letterlijk niemand vindt het heel erg ofzoiets.


+: 2508
-: 0
R: 9431
Level 5
+1

Als je je kansen niet afmaakt, dan maakt je tegenstander ze wel af.

Gala had in de 1ste helft zoveel goede kansen. Sinan had gewoon een hattrick kunnen hebben in deze wedstrijd.

Niemand dekt marega die zonder enige moeite de bal binnen kopt. In de 2de helft had rodrigues een fantastische kans om 1-1 te maken die hij miste. Daarnaast vond ik nagatomo de slechtste speler op het veld en maicon is echt een clown. Dat sommige mensen hem zelfs vergeleken met pepe is gewoon grappig. Corona passeerde nagatomo elke keer en zat gewoon met hem te dollen.

Zeer jammer.


+: 14
-: 0
R: 73
Level 2

Corona is gewoon een veel te snelle en technische speler voor onze verdiging. Ieder verdediger zou moeiten hebben om een speler van dat kaliber te verdedigen


+: 33
-: 0
R: 86
Level 2

Ik snap al sowieso niet waarom we geen 4-4-2 spelen. Gewoon Fernando en Donk achterin laten tijdens aanval. Voorin Garry en Yunus (voor naamsbekendheid op te bouwen). Links Belhanda, rechts Mariano voor een dubbele dekking met Linnes voor Brahimi.


+: 1096
-: 100
R: 2949
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 4574
-: 0
R: 5430
Level 5

Moskou gaat zeker strijden tegen Porto maar ik zie hun ook niet als gevaar ofzo. Ze zijn niet super goed maar zijn wel gevaarlijk als ze counteren.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Emrebelezoglu25

Niemand vind het erg omdat wij gewoon goed speelde met heel veel Kansen en wij normaal uit zo gaar zijn +

Eren was er niet
Ndiaye was er niet
Akbaba was er niet
Garry was onzichtbaar dus hem tel ik ook niet mee


+: 25
-: 0
R: 27
Level 1

Vond Porto zo zwak niet normaal. Galatasaray had 5 grote kansen op dit niveau moet je het afmaken! Die corner goal van Porto hoe kan hun spits Marega zo vrij staan?? Galata miste N'Diaye, Akbaba, Eren heel erg want Sinan Gümüs en Belhanda zijn gewoon geen CL niveau. Terim moest gwn met Feghouli beginnen ipv Belhanda.


+: 4574
-: 0
R: 5430
Level 5

Met voetbal hebben we ze afgeslacht maar geen kansen benut maarja..

Gefeliciteerd Porto en Galatasaray supporters takma kafaniza we gaan hier uitkomen er is ook nog een return. ;)


+: 17748
-: 0
R: 19982
Level 6

Jammer GS. We hebben de punten hard nodig voor TR.

Wat ik heb gemerkt is dat Belhanda echt een rat is, maar deze man wordt gewoon letterlijk beschermd door een bepaalde groep fans op social media. Dan heb ik het nog niet eens over zijn prestaties op het veld, maar zijn kutkop na de wedstrijd met Brahimi.. wat een sukkel


+: 1718
-: 0
R: 1556
Level 5
+1

Atamayana atarlar misali

Al met al een treurig verlies. Echter biedt het perspectief voor in de toekomst. Ik had bij lange na niet zoveel strijd verwacht. We verloren ongelukkig, maar we moeten vooruitkijken. Dit verlies is een uiteraard geen schande. Muslera liet zijn ware klasse eindelijk weer zien. Ik verwijt de goal toch deels aan Linnes, hij werd toegewezen naar de tweede paal voor een reden. Als ie daar bleef staan... als als. Tja. Het was een mooie wedstrijd.

Echter blijft deze vraag in mn hoofd; had Ndiaye het verschil gemaakt vandaag?


+: 10
-: 0
R: 106
Level 3

Dit is zo jammer gs veel meer doelkansen gekregen het voelt echt oneerlijk zonder grap ik vermoed dat gs zelfs nog eerste of tweede kan worden aan de hand van zo'n game
Ik ben benieuwd


+: 14
-: 0
R: 73
Level 2

We hebben goed gespeeld maar door een defensieve blunder hebben we heel ongelukkig verloren. Uit deze wedstrijd kan je dus concluderen dat we een leider MOETEN hebben in de verdediging. Die de hele verdediging opzet en aanstuurd. Iemand moet deze rol op zich nemen. Ik vind eigenlijk dat terim ndiaye of fernando moet aanwijzen om deze rol te vervullen.
Daarom denk ik ook dat de wedstrijd anders had kunnen aflopen ala we ndiaye we tot onze beschikking hadden.

Vroeger was het melo die altijd in dit soort belangrijke wedstrijden de verdediging aanstuurde, nu moet ndiaye of fernando dit doen


+: 3
-: 0
R: 6
Nieuw
+1

Jammer dat we hebben verloren gelijkspel konden we er uit halen als we iets effectiever waren. Eren word ook echt onderschat. Hij is wel een beetje statisch maar hij maakt meestal de kansen af die hij krijgt, en we hebben geen andere spits dus jammer dat die niet mee kon doen. Belhanda deed niets op het middenveld, hij heeft ook geen zin om iets te doen. Die moet maar voortaan de bank warm houden.

Volgende CL wedstrijd zo spelen:

Eren

Garry-Fernando-Ndiaye-Gumus

Donk

Nagatomo-Aziz-Maicon-Linnes

Muslera


+: 28
-: 0
R: 79
Level 2

Heb liever mariano hij is stukken beter dan linnes+: 522
-: 0
R: 1979
Level 5

Komt allemaal door Mustafa Cengiz. Je hebt je topscorer verkocht voor 6 miljoen en je huurt Ndiaye, Onyekuru (beide zonder koop clausule) en je koopt Emre Akbaba waarvan contract afloopt daarvoor in de plaats.
Als je Europees voetbal speelt heb je inderdaad een brede selectie nodig, maar als spits heb je alleen Eren en Mugdat.

Met een goede spits had je er minimaal 1 a 2 ingeprikt. Dan was je al voor 40 a 50 % door.


+: 13
-: 0
R: 19
Level 1

Titel klop niet, als jij je kansen niet weet te benutten, verdien je het te verliezen op zo een wijze en vooral wanneer Porto net zoals vorig jaar, heel slecht met verdedigen is. Enige waar ze iets bij voorstellen, zijn de snelle omschakelingen/ countervoetbal, maar hier staan de Portugese teams bekend om.

Slordig verdedigd door Serdar Aziz die onnodig een porto speler ging dekken terwijl Donk al voor die speler stond. Als je focust op 1 tegenspeler, kan je niet zien wie er allemaal om je heen staan van de tegenstanders. Dan verdien je zo een tegendoelpunt.

Een winst kon eruit gehaald worden, maar Porto had ook gevaarlijke kansen. Als Porto Casillas dankbaar moet zijn met de winst en geen tegendoelpunt(e n), moet gala ook even dankbaar zijn aan Muslera, kon 3-0 staan.

Jammer dat gala niet won, ama yenildigine hic uzulmedimde. Yalan yok.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen