Trainer FC Porto: “Wij gaan voor Aboubakar winnen van Galatasaray”


aboubakar
Sergio Conceiçao, de trainer van FC Porto heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Galatasaray is een sterke club en bestaat uit ervaren voetballers. In onze selectie zijn alle spelers belangrijk. Als Aboubakar er niet is, dan is er wel een andere. Wij zijn onlangs met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor Aboubakar. Hij vond het echt leuk. Tijdens slechte tijden kunnen mensen dichter bij elkaar komen.  In het ziekenhuis zeiden wij, “Laten we van Galatasaray winnen en dit als cadeau aan Aboubakar geven.” Deze wedstrijd is heel erg belangrijk voor ons. Wij moeten winnen. Wij gaan 3 punten pallen. Wij kennen Galatasaray heel erg goed. Wij kennen hun sterke, maar ook slechte kanten.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen