Terim: "Een gelijkspel tegen FC Porto zou goed zijn"


aterim
Fatih Terim zou het voldoende vinden als zijn ploeg woensdagavond gelijk zou spelen tegen FC Porto.
Volgens trainer van Galatasaray heeft zijn team namelijk genoeg aan een gelijkspel tegen de Portugezen. Dat vertelde hij in gesprek met de pers dinsdagavond.
 
“Een gelijkspel zou goed zijn, vindt Terim. Als je niet kan winnen moet je ook niet verliezen. Al is het zeker bij een tweede groepswedstrijd heel prettig als je die wint. Porto is een sterke ploeg die als team goed kan spelen. We spelen uiteindelijk uit en we hebben in de eerste wedstrijd al de drie punten binnen. Een gelijkspel zou goed zijn'' 
 
De coach wil niets kwijt over zijn opstelling en de uitgestippelde tactiek. Zeker is alleen dat N’Diaye en Emre niet kunnen spelen. ,,Ik ben geen fan van rouleren'', aldus Terim, maar deze wedstrijd moet ik rouleren.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen